HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
maanantai 8. joulukuuta 2008

Hakuvuorossa

Hakutreenit sunnuntaina: Hiskille neljä ukkoa, molemmat kulmat taas hajunhakuina, ylämäki vasemmalla oli tosi vaikea kaikille koirille, lähetin Hiskin aika läheltä varmuuden vuoksi. Kolmas ukko vasemmalla näyttäytyi viidessäkympissä ja siirtyi Hiskin näkemättä eteenpäin. Neljäs oli oikealla noin 20 metriä keskilinjasta. Tähän asti kaikki meni hyvin: viimeisestä äijästä Hiski kaahasi kaksi kertaa ohitse ihan vierestä - sinne viiteenkymppiin, jonne on opetettu menemään. Lähiukkoja nyt kuuriluontoisesti kehiin.
Ennen treeniä saatiin pieni koiratappelukin aikaiseksi. Hetan piti päästä vanhan kaverinsa, Contzan, kanssa mukaan tallaamaan, koska niitä ei ehditty treenata. Olin viemässä Hiskiä autoon ja Contza (50-kiloinen hoffiuros) tuli haistelemaan - ja melkein saman tien Hiskin päälle. His huusi kuin syötävä ja minä revin Contzaa sen kimpusta. Siinä samassa Heta syöksähti päällimmäiseksi kasaan ja alkoi tosissaan höykyttää Contzaa, puolusti "pikkuveljeä." Contza päästi vähän hämmästyneenä irti eikä Hiskille käynyt mitenkään.
Heta on lämmennyt hitaasti Hiskille, mutta on nyt siis ottanut Hörökorvan siipiensä suojaan.
Tottista vedettiin maaanantaina päivälenkin yhteydessä vähän sekä Hetalle että Hiskille, Hiskille lähinnä maahanmeno-toistoja pallolla. Illalla vielä Pirkkahallin kentällä seuraamista, henkilöryhmäkin+kaksi pyssynpamausta.

1 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Mukavaa kuulla, että Heta on lämmennyt pennulle ja on myös valmis puolustamaan sitä. Hessustakin pentunen oli suorastaan ällöinhotus, mutta nyt näyttää selvästi kuuluvan laumaan.