HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Esineitä, esineitä ja rullaakin

Hiskin silmät oli aamulla paljon paremmat.
Esinetreeni
Hoffiporukalla oltiin Sääksjärvellä, ruutu 20x50 metriä. Tyyni. Ruudussa hyvä näkyvyys, harvakseltaan puita, vasemmalla sivulla "jyrkänne".
Hiski: 3 esinettä, kaikki valmiina, yksi edessä, yksi keskellä, yksi takana. Normiesineet.
Lähti kuin Nato-ohjus. Edessä ollut esine tuotiin nopsasti, luovutuskin kohtuullinen, vähän hätäinen tosin. Takaesine löytyi myös vauhdilla. Keskimmäinen tuottikin sitten vähän nenänvaivaa pojalle, His meinasi jo tuoda reunamerkinkin puusta, jostain syystä sitä veti hirveesti oikealle pienen nyppylän päälle, jossa se pyöri ja pyöri. Autoin vähän kävelemällä ruutuun ja lähettämällä suht läheltä suoraan esineelle. Hiskillä on vauhtia niin kauheesti, ei välttämättä ehdi jarrutella joka esineen kohdalla.
Heta: neljä pientä esinettä. Muuten ok, mutta viimeinen esine, vasemmassa takakulmassa, jyrkänteen alapuolella oli ongelmallinen, jouduin lähettämään monta kertaa.
Rullantuonti
Hiski: meni enemmän ja vähemmän pers...Näyttikin jo viimeksi liian hyvältä. Tällä kertaa Hiski päätti, ettei sitä rullaa mammalle kannata kuskata, kun kerta herkut on Lilillä, maalimiehellä. Toi rullaa vähän matkaa, kaarsi takaisin ja istui sitten Lilin edessä rulla suussa. Ja sama uudestaan, ja uudestaan...
Ei annettu periksi: ei näyttöä, ei palkkaa. Saatiinkin sitten lopulta onnistunut suoritus, mutta en usko, että tämä vielä meni ihan jakeluun. Heriltä homma sujui nyt ihan nappiin, eli Heri on kehittynyt, Hiski taantunut :(.

Onnellista uutta vuotta itsekullekin!

toivottavat Kaarina ja Hoot

Ei kommentteja: