HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 1. marraskuuta 2009

2xhaku

Lauantai 31.10.
Haku 1
Sääksjärvellä. Keli täysin tyyni, kylmenevä iltapäivä.
Hiskille kuusi maalimiestä, yksi tyhjä pisto. Kolmella ekalla mm:llä rulla, loput suorapalkkoja, kolmosella palkkasin itse.
1. Oikealla ukko umpparissa. Hyvä pisto.
Vasemmalla 2. ukko montussa, maapiilossa pressun alla, vieressä jyrkähkö mäki. His lähti ihan suoraan, mutta sitten kimposi sinne mäkeen ja eteni jo aika pitkälle sinne. Huusin pois ja lähetin uudestaan. Nytkin joutui vähän haeskelemaan. Tämä piilo oli tosi vaikea kaikille koirille. Juoksivat kaikki ihan vierestä ohi.
3. ukko oli oikealla viidessäkympissä, suora, hyvä pisto.
4. ukko kökki kivikkopiilossa sikavaikeassa paikassa, heti alussa oli tien ylitys ja paljon kaatuneita, isoja puunrunkoja. Tämä oli paha rasti: His lähti vetämään (ja jäljesti selvästi) tienvierustaa pariin kertaan heti oikealle, eli ei mennyt tien yli. Huusin aina takaisin. Kolmas kerta toden sanoi ja His löysi ukon hyvin.
5. pisto oli tyhjä. Hieno suora pisto, vähän turhankin laaja.
6. pisto oli taas tien ylitys, ukko ison kiven takana, otin pomppuna. Ok näin.
7. äijä oli oikealla viidessäkympissä maastopressun alla helpossa maastossa. Tämä oli omituisen vaikea: His ei meinannut tänne irrota suoraan, muistaakseni korjasin 2-3 kertaa.
Huh, oli kyllä aika hurja treeni pojalla, mutta hyvin se jaksoi eikä yhtään häiriintynut uudelleenlähetyksistä. Pitää helpottaa treeniä ja vahvistaa suoria pistoja.

Sunnuntai 1.11.
Haku 2
Sama paikka, samat piilot (paitsi kutonen) kuin lauantaina.
Kuusi pistoa: neljä maalimiestä, kaksi tyhjää. Kahdella ekalla rulla, kaksi suorapalkkaa
1. oikealle tyhjä. Vihelsin pillillä pois. Ehti kyllä tehdä melko ison laatikon.
2. vasemmalla maalimies montussa pressun alla. His haistoi jo keskilinjalle, sinkosi suoraan, pyöri siinä ympärillä vähän aikaa ja kaivautui sitten mm:n kainaloon pressun alle. Siellä ne kökötti onnellisen näköisinä :)
3. oikealle, tyhjä. Taas His upposi hienosti syvälle ja suoraan, ei vaan ihan huvittais käydä mamman tykönä tyhjän jälkeen, pitäisi päästä heti kiitämään toiselle puolelle...
4. mm vasemmalla kivikossa, tien ylitys. Otettiin pomppuna. Ok
5. mm oikealla häkkipiilossa. Otin tämän reaktiona suoruuden varmistamiseksi: His sai hajun noin 30 metrin päässä, josta lähetin.
6. oikealla myös, samoin kuin vitonen. Hyvin tämäkin
Tämä treeni meni nyt täysin piirustusten mukaan. M-L huomautti, että His vedättää mua lähetyksissä: pitäisi vaatia tarkemmin sivulletulot. Oikeassa oli, pitää muistaa skarpata.

Heta haki lopuksi kaksi ukkoa. Muutama hyvä tyhjä siinä tuli myös.

Ei kommentteja: