HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 27. marraskuuta 2009

Nakkijälkeä ja esineitä

26.-27.12.
Oikeastaan aika kivaa, että maaastokautta voi aina vaan jatkaa vaikka millälailla, kun ei ole lunta...
2. namijälki
Hiskille siirtolapuutarhan nurtsille. Suora jälki, runsaasti makkaraa, lopussa ruokapurkki+pallo. Ihan kuusiaidan takana hurisi Muotialantien liikenne, joka yleensä häiritsee Hiskiä tavattomasti, nyt se askarteli intensiivisesti makkaranpalojen etsinnässä. Hyvä juttu.
3. namijälki
Sääksjärvi, lyhyt jälki, mutkia, paljon makkaraa, lopussa taas purkki+pallo. Kivasti kelpasi tämäkin, jarrutin reippaasti.
Toivon, että makkarakuuri rauhoittaisi ja "keskityttäisi" Hiskosta jäljellä, jossa se on viime aikoina sinkoillut ihan liian kiihtyneessä mielentilassa.
Heta sai siivota Hiskiltä jääneet makkarat.

Esineruutu
Täysimittainen. Vein ensin Hetalle kolme esinettä peräkkäin oikealle. No problem.
Sitten toin Hiskin katsomaan, kun vein yhden esineen eteen, toisen keskelle ja olin vievinäni myös taakse yhden. Tosiasiassa siellä ei ollut kuin Hetan esineen haju. Salaa pudotin eteen toisenkin esineen, vähän oikeasta etukulmasta vasempaan.
His ryntäsi heti taakse, mutta tuli nätisti takaisinpäin "linjassa" ja toi hyvin ensin keskimmäisen ja sitten etuesineen. Siirryin lähettämään keskemmältä ja His nappasi seuraavan etuesineen hienosti.
Ensimmäisessä lähetyksessä se aina juoksee etuesineen yli, mutta toivon, että asia korjaantuu ihan treenillä rutiinin myötä. Tämä meni kuitenkin hyvin.

Tarkkuus
Hiski ensin ruutuun, esineenä metallikiekko. Hyvin His löysi, mutta ruudussa pysymisessä oli pieniä vaikeuksia ja kiekkoa piti kaivaa niin, että sammaleet pöllysivät.
Heta välissä (ok, tietysti) ja sitten taas His hommiin, nyt eri esine, eri paikka, metallinen verhorinkula. Napakymppi nyt: pysyi ruudussa, haki tosi tiiviisti ja ilmaisi hyvin. Mahtavaa herra Pikkuherra!

Ei kommentteja: