HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 14. marraskuuta 2009

Äipän ja siskon kanssa + rullailua yms

Lauantai 14.11.
Laura, Glenda-mamma ja Bestis-sisko olivat käymässä Treella ja poikettiin aamusella Iidesjärven rannalla ottamassa pikku treenit.
Glenda näytti ensin hienosti mallia ja sitten Hiskin kanssa vähän tottisteltiin.'
Hiski otti ensin vähän seuraamista namilla. Lauran mielestä näytti hyvältä, mikä oli kiva kuulla.
Sitten muistaakseni räpelsimme m-i-kaukoja. His jäi taas semmoseen hassuun puoli-istuvaan asentoon istumisessa, Laura oli sitä mieltä, että heti palkka istumaan noususta ja oikeassa oli.
Noutoja pari kertaa kilon kapulalla, ei mitään kummoista, inansa vinoon taisi palauttaa, ja piti aika tiukasti kiinni...
Luoksetulo läpijuoksuna. Ok.
Luoksetulon stoppi. Pysähtyi aika kivasti, Laura sitten vielä auttoi heittämällä pallon. Tätä pitää tehdä enemmän.
Bestis tottisteli myös ja voi, että se on kehittynyt ja osasi vaikka mitä! Tosi innokasta ja iloista tekemistä.
Lopuksi otimme pienet "hakuilut" so kiintorullatreenin. Nyt Hiski nappasi rullan kaulastaan ihan kauniisti. Laura antoi ensin namin kädestään, sitten vasta His otti rullan. Olen ihan unohtanut kokeilla tätä, vaikka jossain välissä oli mielessä.
Kiitos kovasti Laura: oli hirmu antoisaa ja kiva jutella!!!

Haku
Lauantai-iltapäivä, Sääksjärvi.
Hiskille 4xkiintorullan haku. Kaikilla ensin nami kädessä. Kaksi ekaa ihan lähellä, seuraavat noin 30 metrin päässä. Ekalla rulla oli jäänyt valjaiden väliin (minä tollo!) ja jouduin lähettämään uudestaan, muuten meni loistavasti. Ei tarvinnutkaan palata irtorulliin - en tiedä, minkä kohtauksen tuo sai torstaina Lahdesjärvellä...

Sunnuntai 15.11.
Pudotettu esine
Vain Hiski. Nyt ei olisi huvittanut kulkea yhdessä...otin lyhennetyn matkan ennen pudotusta. Tiellä, jossa oli pieni kaarre, eli en nähnyt Hiskin esineen nostoa. Turbovauhdilla tuotiin ja hyvä luovutus eteen.

Tarkkuusruutu
Esineenä pieni lego. Molemmat löysivät helposti heti.
Harkinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, etten sittenkään ota Hiskille ruudussa ilmaisuksi maahanmenoa. Tähän sisältyy liian suuret riskit, koska: 1. jos alkaa tarjota maahanmenoa paineistuessaan (kuten jo kerran kävi), tai 2. jos esineen hajua on muuallakin ruudussa ja tekee virheilmaisun siitä syystä. Tai 2. jos ruudussa on paljon kasvullisuutta, jolloin esinettä voi olla vaikea löytää. 4. His ei ilmaise mitään muutakaan maahanmenolla (esim. keppejä),joten on vähän epäloogista. Siis saa ottaa suuhun. Mot.

Ei kommentteja: