HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 21. marraskuuta 2009

Suhteellisen ahkeraa viikonloppuna

Haku 1.
Hiskille neljä maalimiestä, kaikki valmiina, kaksi tyhjää pistoa. Kolmella piilolla kiintorulla, yksi suorapalkalla.
1. pisto vasemmalle, mm maassa ison kiven takana viidessäkympissä. Hyvä, suora pisto ja kohta His kurvaili takaisin - Jannen musta pipo suussaan! Hiukan porukka nauroi pienelle koiranpojalle: lähetin sen takaisin ja nyt tuli nätisti rulla suussa. Janne oli ollut kontallaan maassa, kädet pään sivuilla. His oli ottanut rullaa suuhunsa ja kahmaissut samalla suurpiirteisesti piponkin. Tämän lastin kanssa oli piilolta lähtenyt, mutta ilmeisesti rulla oli kasasta tipahtanut matkalla...
2. pisto: tyhjä oikealle, kulmassa "kioskipiilo". Hieno, suora, laatikkopisto, jolta kutsuin pois ja tulikin nopeasti. Toivoin, että olisi "paluumatkalla" nostanut nelosen, mutta niin ei käynyt.
3. pisto: tyhjä vasemmalle, hyvä jälleen.
4. maalimies oli 20 metrissä oikealla umpparissa. Kierteli piilon ympärillä, sitten jäi istumaan vähän onnettoman näköisenä. Sanoin nätisti "rulla", jolloin His nappasi rullan ja toi. Palkkasin itse. Hupaisaa: minun palkkani ei meinannut kelvata...
5. pisto: mm 50 metrissä pahassa kivikossa "ilmastoimattoman" pressun alla maassa, matkalla hajustettu hämypiilo. Hämy ei kiinnostanut, mutta His ei heti edennyt suoraan, vaan kaartoi kaksi kertaa eteenpäin liian aikaisin, noin 30 metrissä, vasta kolmannella lähetyksellä meni mm:lle. Hyvin kyllä aina palasi lähetettäväksi.
Oli koittanut oikein urakalla kaivautua mm:n pressun alle ja pussaillut ennen rullan nappaamista. Hmmm.
6.: viimeinen maalimies oli pienen mäen päällä noin 40 metrissä. Hyvin pikkumies sinkosi, tästä loppu(suora)palkka ja pallo.
Kohtuuvaikea treeni, jonka Hiski selvitti tosi hienosti.
Mietittävää:
- rullan tuonti sivulle asti. Pudotti kiintorullan nyt hiukan liian aikaisin,mitä ei ole tehnyt vähään aikaan irtorullilla.
- maassa makaavan/pressun alla olevan mm:n häirintä. Hiskihän on käyttäytynyt maalimiehillä ihan korrektisti yleensä. Tämä sikailu liittynee nyt rullan etsintään.

Haku2
Selkeästi vain kiintorullatoimintaan keskittyvä treeni, kaikki ukot lähellä, 7 kpl. Eka avomalli, kaksi umpparia, maassa makaava, 2xpressun alla makaava ja avomalli.
Ensimmäisellä maalimiehellä sattui harmittava hama: His toi rullaa, hokasi keskilinjan vieressä aikaisemmin treenanneen holskunartun pissanhajun, pudotti rullan ja meinasi alkaa haistella. Jyrähdin ja lähetin uudestaan, ukko oli siinä alle 10 metrin päässä ihan näkyvillä. Oletin (ei ikinä pitäisi!)hänen huomanneen, mitä tapahtui, mutta eikös tuo avannut purkin ja palkannut Hiskin. Aaargh! Ihan oma moka, kun en hihkaissut, ettei palkkaisi.
Sen jälkeen kaikki menikin aika hyvin: toisella umpparilla jouduin sanomaan "rulla", ekalla pressupiilolla meinasi taas alkaa kaivella maalimiestä esiin, missä muistutin taas rullasta nätisti. Yhden kerran pudotti rullan liian aikaisin. Muuten ei mitään ongelmia.

Heta tallaili molempina päivinä ja sai ihmiset heittelemään itselleen palloa koko ajan. Ihanaa elämää!

Esineruutu
Vain Hiskille häthätää kolme vierasta esinettä, Marja-Leena heitti kaikki oikean sivurajan yli peräkkäin niin, että edessä ollut jätettiin viimeiseksi. Ei se mitään auttanut: His haki ensin sen viimeisen, sitten keskimmäisen ja edessä olleen löytäminen oli työn takana: eihän se löydy, jos huseeraa takarajalla...

Toko
Kaahasin vielä Levekin kentälle treeneihin. Hiski otti vähän seuraamista,kaukoja, hyppynoudon, luoksetuloa ja yhden stopin ynnä monta ruutuunmenoa, kun siellä semmoinen oli valmiina.
Innoissaan se kaiken teki. Ei ollut nameja enää yhtään jäljellä metsätreenien jälkeen, joten nyt oli lelupalkat.

Ei kommentteja: