HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
maanantai 25. tammikuuta 2010

Esineistöä

Maanantai 25.1.
Esineruutu
Lenkin yhteydessä (etsin uutta hakutreenipaikkaa) ruutu 50x35m, erittäin huolellisesti ristiin, rastiin tallattuna umpihangessa ja pahassa maastossa. Kyllä kävi jalkalihasharjoittelusta taas, eipä tarvi mennä kuntosalille :) Kirpparilta haetut uudet esineet: pipa, iso valkoinen lompakko ja pieni kuu-ukkopehmolelu.
Hiskille ensin 3 esinettä oikean rajan tuntumaan, peräkkäin, suurin eteen.
Etuesineellä (pipa) loistava jarrutus ja nopea palutus. Sitten tapahtui ihan outoja: His jäi toisellakin lähetyksellä tonkimaan sitä etualuetta, jouduin lähettämään uudestaan. Seuraava (lompakko) nousi oikeaoppisesti keskeltä, oikeassa takakulmassa His joutui puurtamaan oikein kunnolla löytääkseen pienen lelun.
Sitten esineet vasemman rajan lähelle, lähetys keskeltä, eri järjestys. Hienosti sujui: ensin lompakko, sitten pipa ja taas viimeiseksi se lelu. Kuusi esinettä taas hirveällä draivilla, mutta nenä auki silti!
Heta haki nyt myös - ihan työterapiana - kolme esinettä ja sillä ressukalla oli täysi työ löytää se lelu. Helpotin vähän, kun maasto oli niin kamala ja kulkeminen näytti vähän vaikealta.
Hiskille otin myös aamulla erilaisten pikkuesineitten poimimista matolta. Ajatuksena, että kuopimisesta huomautetaan, palkka tulee vain tosi näteistä (murinoitta) nostoista. Hokasi kyllä nopeasti, mitä hain.
Tunnaria koitin työhuoneen lattialla myös, mutta ei se oikein sujunut. Ihan arpomiseksi meni eikä palkkaa tullut. En taida näitä sisätreenejä tehdä, ennen kuin ulkona menee moitteettomasti.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Te olette kyllä aktiivisia talvitreenaajia, me ei olla tehty esineitäkään moneen kuukauteen, kun on muka niin paljon lunta :). Hiski on kesällä sitten hyvässä iskussa! :)

Huomasin Huin blogista, että teillä on huomenna kuvauspäivä, ilmoittele sitten mitä sieltä nahkan alta löytyy! :)