HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Hiskin kuvaus

Hiski kävi kuvattavana Elälääkärisi ystävässä, kuvaajana Juha Kallio.
Lausunto: "Kyynärnivelet ovat täysin normaalit ja terveet (0/0). Lonkkamaljat voisivat olla hiukan syvemmät, muuten lonkkanivelet ovat normaalin muotoiset, tiiviit ja nivelpinnat hyvin yhteensopivat. Arvio tuloksesta oikea A tai B, vasen B."
"Hiskin kaularanka ja selkä kuvattiin myös. Ne ovat rakenteeltaan täysin normaalit."
Nyt sitten vaan odotetaan, mitä Kennelliiton täti sanoo. Omaan silmääni lonkkanivelet eivät istuneet ihan täydellisesti maljoissaan - olen sellaisiakin kuvia nähnyt. Mutta, jos tuollaisena tulee takaisin, olen ikionnellinen.
His painoi muuten 19,8 kiloa, eli on saanut lisää massaa heinäkuun jälkeen melkein kaksi kiloa! Hiski on ell:n mukaan "sporttinen ja itsevarma poika." Pitää varmaan pikkasen kuitenkin ruveta vähentämään öljyn ja läskin lisäämistä ruokaan (joka on rasvaisinta mahdollista muutenkin...).

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea terveestä koirasta!
PiaP

Hanna kirjoitti...

Onnittelut täältäkin, hienoja uutisia!!

Susan Miiro kirjoitti...

Voi kun hienoa, kuulla että luusto näytti hyvältä! Nyt vain kohti uusia haasteita, jotka muuten näyttivät oikein hyviltä mitä olit kirjannut tuonne seuraavaan postaukseen. Tsemppiä treeneihin =)
Ps. Meillä Ruu painaa 14,5kg

Laura kirjoitti...

Hiski on ihan miehen mitoissa, Glenda painoi viime punnituksessa noin 15kiloa, Bestis on ollut jossain 13-14 kilon paikkeilla.

Ja tosiaan, onnittelut vielä terveistä papereista!

Hiippari kirjoitti...

Voi kun teillä ollaan tyttömäisiä! His painaa enää kahdeksisen kiloa vähemmän kuin Heta...

Katri kirjoitti...

Onnittelut terveluustoisesta harrastuskaverista! Merkkakin vissiin nyt pitäisi viedä kuviin kun muuten on jo koko katras käynyt...

Ja hienot on teillä suunnitelmat, meillä hyvä jos se JK1 saataisiin PK-puolelta ensi kesänä...

Mervikin oli nyt sitten pakko punnita: melkein 13 kg, se onkin rotevoitunut hurjasti, on jo jyhkein ja leveäkroppaisin meidän tytöistä. Vaikka ehkä aika säälittävältä tuntuukin.

Laura kirjoitti...

On nää kyllä aika kääpiöitä nää tytöt suorastaan, mutta toisaalta menevät helposti pieneenkiin tilaan ;). Glenda painoi nuorempana pitkään kanssa noin 13kiloa, nyt on massaa vähän tullut, vaikka on se edelleen aika sporttimitoissa kuitenkin :)

Ja juu Katri, Mervikin kuville niin näyttää KoiraNet hienolta L:ien osalta ;)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA! Mahtava kuvaustulos! Mä en varmaan uskalla kuvauttaa koskaan... Veeti on painanut yleensä n. 21 kg, Veikasta eit tietoa mutta luulisin että suunnilleen saman verran. Isoja poikia!

t.Hanna O

Hiippari kirjoitti...

Toihan ei kylläkään ole lopullinen tuomio vielä. Musta Veeti ja Veikka näyttää paljon suuremmilta, mikä johtunee siitä, että niillä on Turkki,joka eräiltä puuttuu...