HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 15. tammikuuta 2010

Tunnari ja kaukot - tänään hyvin

Toko
Ihan pakko kirjata, vaikka jonkun mielestä (!) tää on mitätön pikkuasia: otin mökin pihalla tokojuttuja ja ne menivät kaikki ihan mahtavasti (siis ent. tasoon nähden)!
Aamulla oli käyty hakemassa Hetalle lisää lääkkeitä Raholasta, ja otin Hiskin mukaan ell:n odostushuoneeseen, jossa oli kaikenlaista pientä ja vähän isompaakin, huonotapaista räkyttäjää. Siellä oli joku tietokonehärdelli ja papereiden tulostaminen kesti yli puoli tuntia: pieneläinhoitaja oli melkein poru kurkussa. Melkein koko sen ajan pidin Hiskin käskyn alla, joko maassa tai istumassa. Ja hyvin sujui - vähänkö olin ylpeä poitsusta.
Mutta se toko. Ihan ensin pikkasen seuraamista, imuttamalla. Hiski korjaili paikkaansa tosi hienosti.
Tunnari
Ensin pelkkä oma, nätisti. Sitten 3x viisi hajutonta+oma, joka kerta ei paikka. Hiski haisteli joka kerta rauhallisesti ja toi oman varmasti ja klähmimättä muita!!! Enmsimmäisen kerran Hiski teki homman niin, että olin satavarma, ettei se kertaakaan onnistunut vain säkällä.
Kaukoja
Lisäsin reilusti matkaa ja nyt Hiski oli tosi varman oloinen, eikä jäänyt silleen toisen etukäpälän varaan roikkumaan.
Ruutu
Tässäkin lisäsin matkaa ja ensin vein pallon. Hienosti meni. Ja sitten pelkkä ruutu: JEEE!
Jätettiin siihen, kun kaikesta jäi hyvä maku.

1 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Mukavaa kuulla, että teillä on ollut oikein onnistuneet reenit. Ennen kaikkea hienoa tuo ell. odottelu. Tiedän tunteen kun tuolla saralla kaikki menee nappiin ;0)