HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 2. tammikuuta 2010

Vähäistä puuhastelua

Uusi vuosi sujui jälleen hyvin. Kuumimmassa tykistökeskityksessäkin molemmat koirat vetelivät hirsiä kaikessa rauhassa. Hiski vähän nosteli korviaan, kun ihan tuossa talon nurkalla muutaman metrin päässä jysähti, ei muuta. Hetaa ei hetkauta mitkään maailmansodat, varmaan se rauhoittaa Hiskinkin.
1.-4.1.
Tottista/tokoa
Lähinnä omassa pihassa ja kerran muistaakseni Sääksjärvellä parkkiksella.
Ne tavalliset: seuraaminen, jääviä, noutoja, luoksetuloja stopeilla ja ilman, ruutua,ihan vaan oman tunnarikapulan hakua lumesta. Eteenmenojakin otin pitkästä aikaa pari kappaletta mökin pihassa ja kas kummaaa, His muisti liikkeen ilman mitään virittelyjä. Palkka tuli minulta.
Lisäksi ollaan ihan vaan leikitty palloilla, ilman mitään liikkeitä.
Yleishuomiona: pallon/lelun mukanaolo aikaansaa välittömästi seuraamisessa painamista ja edistämistä. Odotan mielenkiinnolla, mitä tapahtuu, kun päästään kunnolla kentille. Kestääkö vire, kun seuraamista on tehty melkein pelkästään ruualla tai kokonaan ilman palkkaa...
Toinen huomio: jos treenin aikana on jossain vaiheessa palloa tai muuta lelua vilautettukaan, ei kannata ottaa ainakaan kaukoja, ei ruutua eikä eikä tunnareita sillä kertaa. Kiihtymys vie heti keskittymiskyvyn ja asento kipsaantuu Kelju Koo Kojootti-kyyläämiseen. Hommasta ei sitten suomeksi sanottuna tule hittojakaan.

Kahdet hakutreenit on ollut pakko peruuttaa pakkasen takia.
Ihmeen rauhallinen His on ollut sisällä, vaikka ei ole päästy kauheasti treenailemaan, melkeinpä rauhallisempi kuin tavallisesti. Lenkit o n kyllä tehty säntillisesti (koirilla takit päällä), vaikka naama meinaa jäätyä. Vapaanakin ovat päässeet lumessa peuhamaan.

Hallitreenikausi alkaa sopivasti: keskiviikkona tendingiläisten kanssa Nokialla ja sunnuntaina Levekin treeneissä Lempäälässä, Marjamäessä. Vähän jänskättää, miten toi nulikka käyttäytyy, kun ei olla halleissa juuri hommailtu.

2 kommenttia:

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Vähäsanaiset reenit :P

Lili & likat

Hiippari kirjoitti...

Joo: loppuosa jäi jonnekin...