HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Oikein kivat hallitokot

Sunnuntaina 24.1.
Aamupäivä hurahti iloisesti lenkkeilyn merkeissä, koirat sekä remmissä että vapaana.
Toko
Lempäälä, Marjamäen halli. Viisi koirakkoa kentällä + kouluttaja.
Aluksi tehtiin käskytyksellä erilaista seuraamista: askeleita sivuille ja taakse, pikkuisen pitempää pätkää, käännöksiä vasempaan ja oikeaan, täyskäännöksiä ja juoksuaskeleita. Enimmäkseen meni aika mukavasti; oikein hyviäkin osuuksia oli mukana, mutta välillä vähän painoi ja oli liian edessäkin. Mutta vire oli ihan oikea.
Sitten paikkamakuu - olin suurimman osan ajasta piilossa. Kovin levottomia koiria (siis eivät pysyneet), His makoili ihan hyvin, pää ei pyörinyt ihan kauheasti kuulemma.
Sen jälkeen kaikki jäävät, siirtyminen aina koiran taakse. Kaikki liikkeet kerralla oikein, maasta nousi liian aikaisin istumaan. Otin uusinnan, mikä ok.
---------------------------------------------------------------------------
Pissatauon jälkeen otimme vielä (käskytyksellä) avon hypyn, joka muuten ok, mutta His tuli vinoon eteen. Olisi ehkä pitänyt olla palkkaamatta ja ottaa uusinta. Eipä tullut tehtyä.
Ruutuun menovuoroa odotellessa otin kaukoja ja kokeilin takapalkkaa. Miksiköhän, kysyy hän itseltään :( Eihän siitä (tietenkään) mitään muuta seurannut kuin kokovartalokipsi.
Loppuun vielä ruutu. Ensi pallo ruuudussa, sitten kouluttaja heitti pallon stopista. Nämä melko läheltä. Oikein hyvin, ehkä kohta uskaltaisi kasvattaa vähän matkaakin.

Summa summarum: tosi mukava treenikerta. Hiski oli intoa piukassa eikä pöhissyt mihinkään suuntaan. Pidin sen käskyn alla ihan ensi hetkestä (ovesta astumisesta) saakka. Nyt hallissa oli myös hiljaista, agilitykoiriakin siellä oli, mutta ihmeen hiljaa nekin pysyivät. Hiski oli koko ajan juuri sellaisessa rennon keskittyneessä mielentilassa kuin haluan sen tekevän tottista, vaikka treeni oli aika pitkä. Ja itsellä oli hyvä fiilis. Kertakaikkiaan positiivinen maku jäi tästä hallitreenistä.

Ei kommentteja: