HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Hakua tyrkkää

Haku 1..
Lauantai 16.1., Sääksjärvi, PPK. Viisi koirakkoa.
Tyhjien harjoittelu jatkuu.
Hsikille seitsemän pistoa, neljä maalimiestä ja kolme tyhjää: löytö, löytö, tyhjä, löytö, tyhjä, tyhjä, löytö. Suorapalkat.
Kaikki meni putkeen, kaksi tyhjää ei tosin ollut ihan täydellistä laatikkoa, jos nyt ihan pilkkua piipittäisiin. Maalimiehet vaan valittelee, että koira on sairaan nopea, eivät meinaa ehtiä piiloon :)
Haku 2.
Sunnuntai 17.1., Sääksjärvi, Levek. Peräti seitsemän koirakkoa paikalla.
Teemana edelleen tyhjät. Taas seitsemän pistoa (tarttis varmaan jo muuttaa määrää): tyhjä, tyhjä, löytö, tyhjä, löytö, löytö, löytö. Nyt siis molemmat etunurkat tyhjiä, ensimmäinen kerta näin. Suorapalkat.
Kaikki pistot hyviä. Kauneusvirhe: His karkasi toisen tyhjän jälkeen keskilinjan yli maalimiehen perään, kun ehti nähdä tämän. Kerkesin huutaa, ettei palkkaisi. His tuli kyllä kiltisti pois ja lähetin uudelleen. Kolmannen tyhjän jälkeen meinasi käydä samalla tavalla, mutta sain pysäytettyä poitsun.
Seuraava treeni suunnitellaan niin, ettei tätä karkaamismahdollisuutta enää ole...ei tosin nytkään pitänyt olla. Mutta tämä on kyllä ns. positiivinen ongelma, eli koiralla on huikea mm-motivaatio.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EIks siellä teillä päin ole lunta paljon, kun pystyt tuollaisia risteilytreenejäkin tekemään??

Meillä on ihan liikaa lunta, että viitsisi mennä hakuilmaan :-(. TYlsää.

Pia

Saija kirjoitti...

Kaarina on tallannu meille valmiit polut. Me vaan kävellään niitä pitkin! :D

Hiippari kirjoitti...

Hehheh. Saija kyllä vähän liiottelee :) Mutta kyllä me polkuja käytetään. Tyhjien treenaamisessa niistä pon paljon apua. Tarkoitus on kylläkin ensi viikon jälkeen siirtyä ihan umpihankeen, eri paikkaan. Vähän raskaampaa, mutta ei se treenaamista estä ;)