HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




lauantai 23. tammikuuta 2010

Pakkashaku nro 2.

Lauantai 23.1.
Haku
Sääksjärvi, neljä koirakkoa. Pakkasta "vain" -15 :)Aivan mahtava talvipäivä: koirilla oli kaikilla autossa hyvät "fyllit" ja autoja pidettiin välillä tyhjäkäynnilläkin. Kellään ei ollut mitään hätää ja oli oikein kivat treenit taas.
Hiskin treeni: kuusi pistoa. 1. löytö (ihan lähellä), 2. löytö (50-kympissä+etenemä/mm paluureitillä), 3. tyhjä, 4. löytö (samoin kuin 2.), 5. löytö (kuten 2. ja 4.), 6. löytö (lähellä keskilinjaa).
Kaikki muu meni täysin piirustusten mukaan paitsi tyhjä: ekan kerran His oli sitä mieltä, että "enpä mene tonne, kun siellä ei kerta ole ketään." Oikeastaan se kävi melkein tarpeeksi syvällä, mutta palasi takaisin samaa reittiä, eli ei edennyt olleenkaan. Uudella lähetyksellä koitti työskennellä taaksepäin (ekalle piilolle), minkä kielsin jyrkästi ja lähetin taas uudestaan. Ei ihan mallipisto ollut loppujen lopuksi tämäkään, mutta kelvollinen kuitenkin.
Luulen, että nyt paikka alkaa olla Hiskille jo liian tuttu ja se alkaa tunnistaa huijausyritykset - tarkoitus olikin, että seuraavalla kerralla ollaan muualla.

Ei kommentteja: