HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 22. huhtikuuta 2011

Haku ja hyttysiä

Torstai 21.4.
Haku
Viisi koirakkoa, yksi vieraileva, uusi maalimies siis. Myös paikka uusi. Noin 150 metrin rata, alku risukkoista, oikealla kulmassa alapäin laskeva mäki. Tyyntä. Keskivaiheilta alkaen tasaista, hyvä näkyvyys. Vasemmalla lunta kohtalaisesti.
Hiskille seitsemän pistoa, kuusi maalimiestä, yksi siis tyhjä. Molemmat kulmat suorapalkoin, sitten kolme näyttöä peräkkäin, tyhjä ja lopuksi suorapalkka. Palkkoina sekaisin leluja ja ruokaa. Kaikki maalimiehet suoraan edessä ylisyvällä. Kaikki valmiina.
Menipä muuten hienosti :D Kaikki pistot lähes luotisuoria. Tyhjällä teki niin hienon laatikkopiston kuin vain voi. Kuudennella pistolla lähti vinoon oikealle, josta kutsuin takaisin ja viimeiseltä pistolta kutsuin ääliönä pois, vaikka koira lähti ihan oikeaan suuntaan ja itse sekoilin keskilinjan suunnan kanssa. His oli vähän hämmentyneen oloinen, onneksi oli viimeinen pisto, josta tuli megapalkka eli kahden lelun leikki ja kissanruualla höystetty iltaruoka. Ja onneksi on fiksuja treenikavereita, jotka pistävät tolloilevan ohjaajan ruotuun ;)
Hiskillä oli nyt uudet näyttövaljaat ja tarkoitus on opettaa sille, että niiden kanssa saa todellakin sitten vetää oikein luvallisesti (kun siis se opetettu reipas kävely piilolle ei tuomareille kelpaa). Ja kyllähän se veti: roikuin kahdella ekalla mukana ehkä 10 metriä ja hengen- tai ainakin näönlähtö (risut silmissä) oli jo lähellä....Kolmannella pysyin perässä rapiat 10 senttiä. Tästä tulee mielenkiintoista: ensiaputaidot voivat vielä olla tarpeen kanssatreenaajille.
Mutta siis ihan loistavat treenit ja oli varsin rattoisaa muutenkin, kun oli aika lämmintäkin. Ja niitä hyttysiä! Punkkipantoja on lähdettävä ostamaan heti, kun apteekit on taas auki.

Ei kommentteja: