HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 27. elokuuta 2009

Jotain pientä + hieronta

Tiistai 25.- torstai 27.8.
Rullatreeni
Raunioilla. Päätin ottaa luovutuksen - sattuneesta syystä ihan uusiksi. Luovun sivulletuonnista, se ei ole Hiskille kovin luontevaa, se paineistaa poikaa, eikähän His tuo mitään muutakaan sivulle. Joten saa luovuttaa edessä, kunhan tulee tarpeeksi lähelle. Lisäksi kumarrun laittamaan käden rullan alle, lähelle maata (jotta His varmasti kumartaa itse alaspäin...). Tehtiin neljä toistoa näin, mikä meni kohtuullisen hyvin.

Pihatottiksessa:
jääviä, joista istuminen on nyt ihan yllättäen ja pyytämättä alkanut mennä päin peetä. Arpoo milloin mitäkin.
Olen koittanut olla tarkka valmistelevan osuuden eleissä,äänenpainossa ja askelten määrässä. Joku vaan mättää, en jaksa ottaa paineita silti.
Ja seuraamista vähän, pitää ja pätkää.
Yhtäkään hyppyä, noutoa tai eteenmenoa ei ole otettu. Hellurei :)

Kisamainen paikallamakuutreeni Levekin kentällä to-iltana. Hiski oli avoluokan ryhmässä noin 10 muun koiran kanssa. Ja tietenkin satoi. Vierestä oli häippäissyt sammariuros. Hiski sai kympin, oli kuulemma maannut hievahtamatta, kerran oli vilkaissut vieressä makaavaa hoffinarttua. Vähänkö olin tyytyväinen :)
Pari tuntia ennen paikallamakuutreenejä olin käynyt kävelemässä tien vieressä muutaman kymmenen pituisen metrin jäljen, jonka päähän laitoin kepin. En antanut Hiskille mitään käskyä, mutta se sai kyllä melkoisen "sähköiskun" haistaessaan tieltä metsään poikkeavan jäljen ja lähti seuraamaan, löysi kepin. Annoin iltaruuan palkaksi.

Jäljen kanssa ei muuten ole tehty yhtään mitään. Harjavallan jälkikokeeseen tulossa 19 koiraa. Eipä ole kovin suuret odotukset, mutta käydään ajamassa maksettu jälki ja jos se menee poskelleen, treenataan maksettua tottista rennosti :) Ihan kivat fiilikset.

Ja torstaina aamupäivällä His oli hierottavana Katrilla. Tai "hierottavana". Sehän oli taas sitä mieltä, että halia saa ja oikeastaan suorastaan pitää ja vähän voi kellotella selälläänkin rapsuteltavana, mutta ei nyt sentään aleta takapäätä kopeloimaan, jotain rajaa, hei. Mutta eiköhän tuo pikkuhiljaa totu.

Ei kommentteja: