HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




keskiviikko 19. elokuuta 2009

Maastossa, raunioilla ja tasaisellakin

Treenit 19.8.
Aamun pieni pihatottis: sitä samaa. Yhdeksänkymmentä prossaa leikkiä ja kymmenen seuraamista. Käännöksiä paljon. Ei mitään muuta, ei edes jääviä.

Jälki:
Katri polki 200-300 metriä pitkän jäljen, jana jotain 30 metriä. Piti tehdä pitempi, mutta sillä kohtaa meni tietysti justiinsa leveä oja. Jälki lähti vasemmalle. Neljä keppiä, joiden paikat pyysin merkkaamaan reilusti ennen keppiä. Halusin nähdä, reagoiko His keppeihin, jotka jää. Pyysin laittamaan tokan kepin hyvin pian ekan jälkeen. Heti kun Katri tuli takaisin, alkoi sataa, kuinkas muuten :(
Roihun viestitreenin jälkeen ajettiin sitten jälki, ehti vanhentua sopivasti 1,5 tuntia.
His eteni janalla hienosti, aivan viivasuoraan - ja otti reippaasti takajäljen. Yrittipä sitkeästi väärään suuntaan vielä uudelleen, vaikka kielsin...Se vesioja siinä vieressä saattoi vähän sotkea. Eka keppi nousi hyvin. Toisen yli ajoi, en huomannut mitään reaktiota - en itsekään nähnyt keppiä merkistä huolimatta. Sillä kohtaa maasto oli tosi paha: epätasainen, kuoppainen ja risukkoinen.
Loppu oli pala kakkua, kaksi viimeistä keppiä nousi helposti.

Rullatreeni
Raunioilla Sulkavuoressa: Hiskin treenin teemana hallinta ja korrekti rullanluovutus. Kolme maalimiestä erilaisissa piiloissa: 1. häkkipiilo, 2.pystyssä seisova arkku, ovi raollaan, 3. betoniputki maassa, portti edessä. Lähetys ihan läheltä. Ekalle karkasi, mutta en viitsinyt heti alkaa karjua...Muille vaadin sitten kunnon sivulletulon ja lähetyksen odotuksen.
1. rullantuonti: toi kyllä ihan viereeni, mutta pudotti rullan ainakin neljä kertaa ennen "anna"-käskyä. Pistin nostamaan ja hyväksyin vasta, kun piti riittävän kauan. 2. muistaakseni vain yksi rullan pudotus... 3. pari kertaa pudotti.
Näitä hinkataan niin kauan, että sujuu. Hiski ottaa kyllä rullan oikein hyvin, vain luovutus on turhan hätäinen, kun pitäisi päästä äkkiä sinne maalimiehelle takaisin.

Rauniotreenin päälle otimme vielä vähän tottista:
Ilmoittautuminen Uskon kanssa. Meni oikein hyvin.
Pitkä suora pätkä seuraamista +yhden hengen (Janne) hlöryhmä. Ei painanut, kumma kyllä. Pikkuisen vilkuili. Miian Usko oli paikallamakuussa.
Kaikki jäävät: istuminen ja maahanmeno ok. Seisomisen valmistelevassa osuudessa tuppasi edistämään kauheesti. Itse stoppi kai mukiinmenevä.

Ei kommentteja: