HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 26. maaliskuuta 2010

Heta käsittelyssä ja neulatyynynä

Heta kävi siis fyssarilla tänään ja olikin melkoisen kipeä tytteli kauttaaltaan: jumeja, triggereitä, lukkoja ja ties mitä löytyi. Sekä etu- että takapää olivat surkean kivuliaita, vaikka Elina varovaisesti möyhenteli. Hetaressu :( Venytellä nyt pitäisi kotonakin ja kesää varten tarvii hankkia uimaliivit,että saadaan hyvä uintiasento ja voimaa taakse.
Akuneulat laitettiin käsittelyn lopuksi, saa nähdä, onko niillä vaikutusta.
Hiski oli mukana, katseli tyynesti häkissä touhuja ja lopuksi pääsi/joutui köllimään Elinan kanssa lattialle vähäksi aikaa. Eipä ollut erityisen rentoa meininkiä: nulikka teeskenteli leppoisaa, mutta asennosta näki, miten poika oli pinkeänä ja koko ajan valmiina hyppäämään tarvittaessa vaikka seinälle... Kauhistuttaa ajatus siitä, että tota joutuu joskus oikeesti käsittelemään. Kumma juttu, kun se on eläinlääkärissä ihan lunki.
Samanlaista touhu on edelleen kynsienleikkuun ja harjaamisen kanssa: aina ne tehdään, mutta Hänen Korkeutensa Hiski Ensimmäinen Suuri on joka kerta äärettömän loukkaantunut fyysiseen loukkaamattomuuteensa kajoamisesta.

Ei kommentteja: