HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 16. maaliskuuta 2010

Humputtelua

Tiistai 16.3.
Tottis
Pirkkahallin kentällä, ihan vaan omien koirien kanssa.
Kylvin kentälle palloja, keiloja, ruutumerkkejä, noutokapuloita ja muutaman muovisen säilytysaskin hämyiksi Hiskille. Ensin normirituaalit> kontakti, ja leikkiä kahdella pallolla, oikein kunnon humputtelua.
Seuraamista pallojen ynnä muun roinan seassa: oikein nätti pätkä>leikkiä. Hienosti piti kontaktin houkuttimista huolimatta.
Nouto kilon kapulla, ei palautusta, vaan frisbee lennosta.
Sitten luoksetulo(ja) läpijuoksuna pallovyöhykkeen läpi.  Huh, mitä kipsihiipimistä :( Otin monta toistoa, näytin palkan ja kannustin ja lopulta sain normaalin hyvän vauhdin aikaan.
Ruutu jossain välissä, merkiltä, mutta aika läheltä. Muistaakseni meni ihmeen hienosti.  Kävin kädellä näyttämässä paikan ja hyvin se siihen kohtaan stoppasi.
Muutamia sivulletuloja eri suunnista. Hyvin.
Loppuun vielä eteenmeno, pitkästä aikaa.  Vein pallopatteriston lumipenkkaan ja seurautin Hiskiä vielä niin, että tein käännöksen käännöksen perään. Yllättävän hyvin tämäkin. Lähetin kontaktista ja se oli siinä. Humputteluun taas lopetettiin.

Tarkkuusruutu
Parkkipaikalle, pieni metallikiekko jääpalan alla. Heta sai hakea ensin ja hyvin löysikin, eli suunnilleen heti.
Hiski oli sen sijaan ihan helisemässä, oli jo pari kertaa sen näköinen, että luovuttaa kesken. En tietenkään antanut ja löytyihän se rinkula lopuksi, Kumma juttu, meni monta kertaa ihan yli, mutta ei vaan hiffannut...Treeniä äkkiä lisää, että saadaan rutiinia pojalle.

Pudotettu esine
Parkkipaikan reunaa pitkin, lyhensin hiukan valmistelevaa ja pidensin hakumatkaa. Kauheesti piti taas vilkuilla taakse, pakko nyt ruveta oikein kunnolla kieltämään tuo. Kohtuupitkä odotus/patoaminen ennen kuin päästin hakemaan.

Ei kommentteja: