HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 18. maaliskuuta 2010

His on Levekin vuoden pk-koira +iloista ilmaisua

Hiski on Levek ry:n (Lempäälän-Vesilahden koirakerhon) vuoden 2009 pk-koira. Kiertopalkintopysti kävi kääntymässä (Heta oli vuoden 2008 pk-koira) Levekin majalla ja palasi takaisin meille. Kilpailua ei tänä vuonna kylläkään kauheesti ollut ;)
Onnittelut Roihulle (ja Miikulle), joka on Levekin vuoden toko-alokas!

Ja treenejä ke-to:
Tarkkuusruutu
Löysin läntin, jossa osa oli ihan lumetonta. Hiukan isompi esine kuin viimeksi, ihan hiukan peitossa ja nyt His bongasi sen ihan heti, Heta samoin.

Pudotettu esine
Hiskille hirveen pitkä matka pudotuksen jälkeen, varmaan jo lähellä 150 metriä. Ihan suora tie. Mahdoton kaahaus edestakaisin :)

Eteen, liki, eteen, edestä liki, liki>eteen...
Tätä hinkataan Hiskin kanssa koko ajan vähän siellä sun täällä. Välillä noi menee ihan iloisesti sekaisin, mutta ei haittaa.

Luoksetuloja
Ne stopinpirulaiset on hidastuttaneet (His ennakoi) hommaa niin paljon, että otetaan pelkkiä läpiajoja nyt vaan ja rutkasti.

Iloiset ilmaisutreenit
Nekalassa /lumenkaatopaikalla/multa-risukasoilla, Miian ja Miikun kanssa. Sakeasti pyrytti lunta koko ajan, mutta ei haitannut meidän tahtia yhtään..
Hiskille neljä piiloa, irtorullat. Eka maalimies seisoi (makuualusta pään ympärillä!), toka istui isojen risukasojen  keskellä korkean pöllin päällä, kolmas ukko makoili ison lumikökkövuoren takana (hämypiilo edessä) ja neljäs kykki häkkipiilossa, jossa Miia päästeli ohjeen mukaan epämääräisiä ääniä, minkä naurultaan pystyi :)
Kolmas maalimies "lumivuoren" takana oli hankala: His ei millään meinannut ymmärtää kiivetä yli, vaan kaarsi aina ennen kumparetta jompaankumpaan suuntaan. Iloisesti kyllä aina pinkaisi uudestaan hakemaan, kun lähetin. Lopulta kuitenkin tajusi kupletin juonen. Vannon, että se oli näytön jälkeen selvästi sen näköinen, että "voi vitsi, että se olikin siellä takana, miksen mää heti tota hokannut." Varmaan oppi taas tuostakin jotain, fiksu pikkumies.
Muuten kaikki meni oikein hyvin: erilaiset asennot ja äänet ei hetkauttaneet Hiskiä mitenkään.


Ei kommentteja: