HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Hakua

Hakutreeni 10.1.
Sääksjärvellä, muutama pakkasaste, lunta noin viisi senttiä, vieno tuuli.
Hiski/rullatreeni:
Viisi maalimiestä, vuorotellen muutaman metrin päässä polusta, metsässä.
Ekat seisomassa kokeeksi, koska Hiski on nyt härkkinyt ja nuoleskellut rullaa kädessään maassa pitävää maalimiestä. Rulla kaikilla vähän sivussa, irrallaan maalimiehestä.
Ekaa maalimiestä vasten hyppäsi kerran, sitten toi rullan nätisti sivulle. Yhden kerran pudotti rullan ennen sivulle tuloa: vaadin sivulle tulon ja laitoin rullan hetkeksi suuhun, kun ei nostanut käskystä. Seuraava, viimeinen meni moitteettomasti, joten lopetimme siihen. Parane kerta kerralta.
Heta: kaksi maalimiestä: ensimmäinen vasemmalla, noin 30 metriä etukulmasta eteenpäin, valkoisen muovialustan takana. Toinen oikealla 100 metrissä, noin 40 metriä syvällä, pressuteltassa.
Ensin tyhjä oikealle, teki erittäin hyvän laatikkopiston, tul nätisti pois, kun huusin (pilli jäi autoon). Toinen pisto hieman mutkitellen kulmaan vasemmalle, sitten loivasti eteenpäin. Kutsuin pois ja lähetin suoraan mm:lle. Viimeinen pisto noin 50 metristä, josta Heta sitten jo bongasikin toisen mm:n.
Muuten meni oikein hyvin, mutta maalimieskäytös oli järkyttävän sikamaista! Ensimmäinen mm (Heikki) oli saanut Hetan suoraan naamalleen ja moneen kertaan. Katrille ei käynyt kovin paljon paremmin: Katri komensi maahan, mutta nousi yhä uudelleen ja lipoi Katrin naamaa.
Ensi kerralla otetaan käytöstreeni, homma on nyt alkanut mennä selvästi huonompaan suuntaan.
Tottista 11.1.
Hiski: kotipihassa, jossa häiriöinä puistossa kulkevat koirat ja Kalle ja Aapo kiljumassa vieressä.
Seuraaminen: narulelelulla. Äärettömän intensiivistä, mutta NIIN edessä. Ja toimi vain, jos näytin, että lelu on tosiaan selän takana, muuten herpaantui häiriöistä.
Käännökset eivät nyt oikein onnistuneet.
Jäävät liikkeet: nopeita, nopeita. En siis edennyt ollenkaan, vaan palkkasin heti.
Nouto: 1,5-kiloinen kapula. Heittämällä. Pysyi paikallaan, jee. Ensimmäisellä kerralla juoksi ohi...Toinen kerta täydellinen: nopea, suora haku ja tuonti. Ei mälväystä eikä pyörittelyä. Sai palkan suoraan mun taskustani. Tähän oli hyvä lopettaa.
Rullatreeni Kallen avustuksella: Kalle seisoi ja rulla oli edessä. Hiski haki, toi suoraan sivulle ja näytti hienosti kaksi kertaa. Tällä tyylillä jatketaan.
Tunnari: vein hajustetun palikan nyt risukasaan. Hiski haki hienosti.

Ei kommentteja: