HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 27. tammikuuta 2009

Tottistapa hyvinkin

Tein sitten myöhästyneen uudenvuodenlupauksen: alan treenata Hiskin kanssa tottista ihan suunnitelmallisesti. Teen ohjelman treenattavista asioista aina kahdeksi viikoksi eteenpäin.
Mutta sitten tämän viikon ohjelmaan (joka siis ON tehty)

Maanantai 26.1. /Kyötikkälän kenttä, Kangasala. Häiröitä: autoja, naapuritalossa haukkuva koira, lapsia potkukelkkailemassa.
1. osa
Kontakti/perusasento
Tiukkaa teki häiriöitten takia, mutta jatkettiin sitkeästi. Kontaktista naksu ja palkka.
Seuraaminen (pitkä, käännökset)
Pitempi seuraamispätkä kuin koskaan ennen. Minun mielestäni se meni erittäin hyvin (lelu vasemmassa kainalossa), mutta minähän en näe sitä takapäätä itse...Käännökset sekä oikealle että vasemmalle, myös täyskäännös, joka sujui yllättävän mukavasti. Muutama vilkaisu autoihin päin.
Liikkeestä istuminen
Koska tässä on ollut ongelmia, jätin valmistelevan osuuden kokonaan pois. Kävelin rätti oikeassa kädessä enkä antanut Hiskille mitään käskyä. Sanoin vain "istu", kun se tavoitteli rättiä. Tämä toimi erinomaisesti. Sain monta sikanopeaa istumista. Keskityn nyt vain nopeuteen, en palkkaa hitaista tai edes puolinopeista ollenkaan. Sitten Vemmelsääri autoon ja Heta kentälle.

Seuraaminen/Heta
Koko kaavio, vähän pidennettynä vain kaikki pätkät. Seurasi kuin hai laivaa, nälkäisellä katseella. Lopuksi eteenmeno pallolle ja leikki.
Osa 2./Hiski
Seuraaminen
Vähän lyhyemmmin kuin ensimmäisellä kerralla ja paljon käännöksiä. Ok.
Istumisia kuten edellä. Hyvin.
Eteenmeno lelulle. Nopea. Loppuslut.

Tiistai 27.1. Sulkavuori, parkkipaikka
Tuulan ja Rillan kanssa yhdessä. Ei juuri häiriöitä (paitsi lentokoneet)
1. osa
Luoksetuloja eteen, matkaa pidentäen. Lelu piilossa. Kun Hiski lähestyi, pakitin. Kahdella ekalla kerralla himmasi hiukan lopussa, kolmannella tuli täysillä, suoraan ja ihan eteen. Jes!
Hypyt. Ensin alo-luokan hyppy+seisominen. Täähän meiltä jo käy. Sitten hyppynouto edestakaisin. Laakista hienosti.
Hiski autoon ja Rillan treeni.
2. osa
Seuraaminen
Tuula naksutteli oikeista paikoista. Enimmäkseen hyvin, mutta perä kiertyy välillä ulos=poikitusta. Tämä johtuu varmaan siitä, että on edelleen liian edessä. Tätä työstetään nyt ankarasti kotona imuttamalla ja peilin edessä.
Kaukoja. Läheltä. Osaa se.

Ei kommentteja: