HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Sekalaisia treenejä

6.1.
Tottistreeni
Hiski: vain henkilöryhmä. Namilla seurautus (oikeassa kädessä), joka aluksi meni oikein hyvin, mutta sitten jossain autossa alkoi koira haukkua. Siihen jäi kontakti. Imuttamalla sain taas kontaktiin, mutta ei kiva juttu.
Ampuminen: yhdessä muiden koirien kanssa. Aivan ok.
Heta: hlöryhmä. Ei valittamista.
Esineruutu
Hiski: ruutu 10x50, erittäin hyvin tallattu viiden ihmisen toimesta. Kolme vierasta esinettä, jotka vietiin valmiiksi, yksi eteen, yksi keskelle, yksi taakse.
Virittelin Hiskin sanallisesti ynnä haettamalla esineen. Lähetin: Hiski juoksi. Ja juoksi. Ja juoksi. Juoksisi varmaan vieläkin, ellen olisi kutsunut pois. Sama toistui useampaan kertaan, ruudussa ja tallauksista se viis veisasi. Esineet saatiin kyllä nostettua, kun menin itse ruutuun ja lähettelin uudestaan, ja uudestaan.
Tämä oli nyt siis se väistämätön takapakki, jonka piti tulla, koska esineruutu on mennyt aivan liian hyvin. Epäilen, että Hiskinin pikkumiehenpäässä on nyt liian monta asiaa: haku, esineet ja vielä viestikin. Sillä meni herneet jotenkin sekaisin.
Heta: en itsekää n tiennyt esineitten paikkaa. Kaksi edessä olevaa nousivat ihan hyvin, mutta aivan takana oleva avaimenperä tuotti suurta tuskaa ja vei paljon aikaa ja vaati monta lähetystä. Periksi tuo ei kyllä anna ikinä eikä tule hakemaan minulta apua, ellen kutsu.
Rullatreeni
Kolme rullanhakua ja -näyttöä. Rulla palautui nyt paremmin (ei tarpeeksi hyvin), mutta Hiski hääräilee ja häröilee ennen rullan ottamista hirveesti ja hyppii mm:n naamalle. Sille pitää tehdä jotain. Näytöllä syö kyllä naminsa ihan nätisti.

7.1.
Esineeet
Korjaava pikku treeni edellispäivän sekoilun jälkeen kummallekin. Ruutu 10x50 m.
Hiski: vietiin yhdessä kolme esinettä, eka noin 10 metrin päähän, toka 20 metriin ja vika 30 metriin, kaikki esineet suoraan edessä.
Viimeisenä Hiskin oma narulelu.
Kaikki haettiin suoraan ja tuotiin hienosti suoraan käteen. Kahdesta ekasta namipalkka, narulelun se sai pitää ja leikittiin sillä.
Heta: vein kolme helppoa esinettä ihan takarajalle. Heta haki kaikki hyvin (ei vaihtanut, hyvä).
Rullan haku
Hiski: sekä sisällä että ulkona. Hiski haki rullan 5-10 metrin päästä maasta ja toi mulle. Ohjasin tuomaan suoraan sivulle. Ajattelin, että opetan nyt tämän rullan tuonnin ihan erikseen. Meni hyvin, kymmenkunta toistoa.
Tunnari
Hiski: lenkkien yhteydessä olen piilottanut kapulan johonkin vähän matkan päähän tiestä. Haetutan nyt toistaiseksi vain tätä yhtä. Jossain vaiheessa vien niitä muita ja ajattelin palkata naksulla oikeasta.

Ei kommentteja: