HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 13. tammikuuta 2009

Suhteellisen ikävän kelin treenit

Vihreä nurtsi ja metsä, jäätikköä ja kuraa. Siinä maanantain ja tiistain ulkopuolinen treeniympäristö.
Tottisosasto:
Maahanmenotreeniä on tehty päivittäin Hiskille sisällä ja ulkona yllätysmomentteina, eli "massu"-käsky tulee jostain kauempaa ja ilman ennankovalmisteluja.
Onnistumisprosentti noin 50. Aamulla ennen aamuruokaa paikalla makuu, vähintään 2 min. Pikaisesti myös nurkan takana näkymättömissä. Aika malttamaton tapaus, mutta paranee.
Seuraamista kellarikäytävällä namilla, mikä menee aina hienosti. Täyskäännöstä harjoiteltu: onnistumisia noin 2 kpl kahdestakymmenestä :)
Maanantaina Katrin ja Roihun kanssa Sääksjärvellä löysimme tien vierestä pienen siedettävän pläntin, jossa ei ollut pääkallojäätä, lasinsiruja tai muuta roskaa ja siinä otettiin ensin paikallamakuu yhdessä. Kumpikin koira oli varsin levoton. Roihulla heilui häntä, Hiski vilkuili ympärilleen. Muutama ohitusseurautus, sitten päätimme ottaa välillä muuta.
Roihun viestin jälkeen (jonka satunnainen hiippailija melkein onnistui pilaamaan) Hiskille rullatreeni, jossa oli oudon halutttoman oloinen. Kolme toistoa, toi rullan kyllä ja tuli viereen - vähän turhan hitaasti, mutta pudotti rullan joka kerta :( Viimeksi Katri antoi ruuan lisäksi lelupalkan.
Lopuksi suorapalkkana pelkkä lelu, ja jo oli pojassa virtaa! Taidan vaihtaa kokonaaan lelulle haussa. Leikki Katrinkin kanssa oikein intona, mahtavaa!
Mutta rullatreenin kanssa pitää nyt olla tarkkana: His vaikutti aika paineistuneelta. Olenkohan vaatinut siltä liikaa?
Vielä paikkamakuut koirille - meni paremmin, joskaan Hiski ei kestänyt ihan täyttä kahta minuuttia...Otin vielä vain nopean liikkeestä maahanmenon ja sitten vaan leikittiin. Ei oikein vörkkinyt, kelikin oli kyllä ihan karsee.
Ja sitten Roihu ja Hiski leikkimään: kyllä meinaan juostiinkin!
Heta sai vielä hakea Hiskiltä jääneen lelun ynnä pudotetun esineen, häiriönä Hiskonen, joka häröili vierellä seuraamisosuudessa - ei haitannut tahtia yhtään.

Ei kommentteja: