HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 28. huhtikuuta 2009

"BH-koe"

Tiistai 28.4. tottis Pirkkahallilla
Nuutiset ilmoittivat heti kentälle päästyämme, että Hiski ja Kaarina tekevät tänään sitten kaikki BH-liikkeet. Parina Miia ja Usko.
Mikäs siinä auttoi, kun Tuomari käski :) Vedettiin sitten koko setti: seuraamiskaavio remmissä ja ilman, henkilöryhmät, jäävät liikkeet, luoksetulo ja paikallamakuu.
Lelupalkkaus ainoastaan lyhyesti seuraamisten ja eteentulon jälkeen, eli kaksi kertaa. Muuten kaikki ilman palkkaa. Paikallamakuusta ei mitään palkkaa. Sillä ei pidä olla Hiskille mitään odotusarvoa.
Hiski suoritti ensin. Kaikki muu meni ihan nappiin, paitsi istumisessa jäi seisomaan (kun Reese oli sitä mieltä, että voi jättää sen pienenkin avun pois) ja jäi seisomaan myös vapaana seuraamisen pysähdyksessä. Paikallamakuussa ei mitään ongelmaa.
Erityisen iloinen olin luoksetulosta: sairaan nopea ja ihan suora!
Varmaan tokoporukalla olisi ollut vaikka kuinka paljon huomauttamista, mutta Reesen mukaan BH olisi mennyt heittämällä läpi. Olivat myös sitä mieltä, että ennen koetta seuraamiskaavioita ei nyt kannata ottaa enää kertaakaan...

Toisessa sessiossa Hiski hyppi metrisen esteen yli. Oli pojassa taas melkoisesti pitelemistä, mutta itse hypyt menivät moitteetta yli. Otettiin kapulakin mukaan (este madallettiin 80 senttiin) ja senkin kanssa saatiin hyppäämään edestakaisin. Mutta kyllä olikin sitten nupit kaakossa, huh. Toinen puoli ajasta meni rauhoituskierroksiin ja maassa makuuseen.
Ja ohjaajan ei pitäisi hermostua - menee sähläämiseksi.

Heta teki telineet, eteenmenon ja jäävät liikkeet. "Olipas se tänään virkeä," totesi Jossu. Niin kyllä olikin. Eteenmeno ei vaan oikein tahtonut ensin onnistua, kun Heta näki, että laitoin pallon taskuuni. Otin ekan kerran viime syksyn jälkeen myös maahanmenon eteenmenon yhteydessä. Aika hitaasti valui.

M

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kaarina, mihis BH kokeeseen oot ilmoittautunut? Pirkkahallin kentällä pidettävään?

Susan Miiro kirjoitti...

Todella hienoa! Nyt vain BH-kokeeseen ja vauhdilla =D

Hiippari kirjoitti...

En ole ilmoittautunut vielä mihinkään...Mikäs koe Pirkkahallin kentällä pidetään?

Hanna kirjoitti...

20.5. on Pirkkahallin kentällä koe, en nyt muista kuka sen järjestää - sinne olen kuitenkin menossa :D

Hiippari kirjoitti...

Se on näköjään se rotikkaporukan järkkäämä koe. Mää soitin sinne siinä toivossa, että koe olisi täynnä, mutta siellä olikin paikkoja :( Joten ollaan nyt sitten samassa kokeessa :)