HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Hyppelyä ja muutakin

Keskiviikkona 22.4.
Esineruutu

Lahdesjärvellä Lilin kanssa. Piti viedä kolme esinettä peräkkäin, mutta mä selostin huonosti ja Lili veikin kaikki kolme yhtaikaa. Ei haitannut Hörökorvaa yhtään! Se pupuloikkaili kaikki esineet taas mahtavasti eikä aikaakaan varmaan mennyt kuin minuutti :)
Heta haki myös kolme, joista viimeinen, pieni korkki tuotti muorille vähän vaikeuksia ja autoin vähän.

Rullatreeni
Sulkavuoressa, neljä maalimiestä, kaksi laatikossa ja kaksi sementtirenkaitten seassa, aika vaikeissa paikoissa. Hiskillä on nyt selvä ongelma siinä, että jos paikalla on paljon väkeä, se ei osaa tuoda rullaa mulle. Mun pitää ruveta tekemään itseäni tykö jotenkin. Kyykyssä? Merkkiäänellä? Käden pystyyn nostaminen ei auta: se ei huomaa sitä. Pudotti rullan kaksi kertaa liian aikaisin, ihan tästä syystä. Mutta muuten ihan ok.

Este
Pakkohan sitä oli kokeilla, kun radalla on semmonen lauta kerrallaan nostettava. Lili avusti. Nostettiin 70 sentistä. Sain Hiskin nyt rauhoitettua niin, ettei se edes näpsinyt ja suostui jopa istumaan. Niinpä se sitten taas hyppäsi kaksi kertaa metristä, hipaisemattakaan esteeseen (tai se oli 102 senttia, tarkalleen, me mitattiin). Vähän hianoo, Hiskospiskonen!

Paikallamakuu
Hiski makasi heinikossa sillä aikaa, kun Heri treenasi telineitä. Laitoin taas kiinni ja olin itse selin. Henkka kyttäsi poikaa. Kerran His otti suuhunsa jonkun korrenpätkän ja alkoi pureskella sitä, minkä kielsin jyrkästi. Muuten makoili hienosti tasan viisi minuuttia nousematta kertaakaan. Tämä alkaa nyt toimia, jes!

Ei kommentteja: