HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Längelmäen huseeraukset

Tuli taas sunnuntaina käytyä Längelmäellä Tending-tyttöjen ja koiruuksiensa kanssa = Hanna T.+Hui, Hanna O.+Veeti ja Veikka, Katja+Zen ja Arja +Zac.
Kana-areenalla (huippunimi paikalle, joka on entinen broilerikasvattamo) ensin tottista.
Luoksepäästävyydessä His käyttäytyy nykyään aivan mallikkaasti. Koko remmi ryhmäpaikallamakuussa, hyvin meni, Hiski tapitti mua tosi tarkkana koko ajan.
His otti ekassa sessiossa seuraamista, käännöksiä ja rytminvahdoksia. Ei enää poikittanut tämänkään seurakunnan mielestä, mutta tuomio: "levotonta." Kyllähän se pomppii, varsinkin olleessaan kovin innnoissaan. Kasvattaja vain on lohdutellut, että menee ohi. Yleensä tuo rauhoittuukin, kun on otettu pitempää pätkää tai paljon seuraamista. Juoksemisessa hypähteli nyt tavallistakin enemmän. Pitää koittaa juosta hyvin tasaisesti....Toisaalta olen vakaasti päättänyt olla tekemättä tästä pomppimisesta ongelmaa. Sitten huomautettiin omasta asennostani, joka kuulemma taas kääntyi liikaa koiraan päin. Pitää muistaa kiinnittää tuohon huomiota.
Yli-innokkuuden huomasi eilen siinäkin, että His lähti nyt liikkeelle ennen mua. Sitäkään se ei ole tehnyt vähään aikaan.
Ilmoittautumista treenattiin myös, ok. Hiski oli sitten paikallamakuussa Zacin treenatessa. Arja on aika kovaääninen :)) ja treeni oöli muutenkin suht riehakasta, joten His ampaisi sukkana ylös jo minuutin kuluttua. Onneksi olin varautunut tähän ja palautin aika pahalla äänellä pojan takaisin. Sitten oltiinkin siinä aikast pitkään... Vahvistelin koko ajan kontakteista.
Toisella kierroksella His otti jääviä liikkeitä. Niistä seisominen ei raadin mukaan sujunut likikään hyvin, ei tarpeeksi nopeasti ja takajalatkin kuulemma liikkuivat. Aletaan nyt tehdä tätä lelun/namin heitolla.
Luoksetulo hieman liian hidas, mutta palkkasin, namilla.
Vähän noutoa loppuun vielä loppuun: kohtuullista, on mennyt paremminkin.
Ja tauolla His vielä leikki ja hyppäytin sen ylirauhallisesti kahteen kertaan esteen yli. Ei seonnut nytkään, hyvä, hyvä!
Olin oikein tyytyväinen Hiskosen kolmanteen treenikertaan sisähallissa:)

Maastossa vielä esineruutu - myös Hetalle - ja tarkkuusruutu Hetalle. Muut ottivat vielä jäljenkin.
Kummassakaan ruudussa ei ollut mitään merkillistä, molemmat koirat tekivät hyvin töitä ja esineet löytyivät.
Mukava päivä. Olin itse vain päivän päätteeksi aika puhki ja huonovointinenkin, kun kunto ei ole vielä oikein hyvä ja lääkityskin aikamoinen.
Kiitokset kaikille!

Ja otettiinhan me lauantaina keppisulkeiset/keppimotivaatiotreenit molempien koirien kanssa.
Piti oikeastaan polkea peltojäljet, mutta kun lunta oli tupsahtanut maahan monta senttiä, niin jätin suosista väliin. Sen sijaan kävelin metsässä (siinä lumihangessa) pienen kiekan kummalekin ja ripottelin 20-20 metrin välein keppejä. Hiskille leikki joka kepin kanssa+lelun, Hetalle jokaisesta kepistä lihapulla. Visti, kun hurtilla oli hauskaa:))

Ei kommentteja: