HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
maanantai 27. huhtikuuta 2009

Melkein koko paletti

Maanantai 27.4.
Kävin työkeikalla Jämsän suunnalla ja pakkasin (tietysti) koirat mukaan, onhan matkan varrella ihania metsiä vaikka kuinka paljon...
Niinpä sitten tehtiinkin vähän kaikkea, mm:
Esineruutu
Piti tallata 50x50, mutta Heta kerkisi jo hakea Hiskille tallatun jäljen päästä viimeisen kepin (oli noin 40 metrin päässä aikomastani esineruudun sivusta), joten supistin ruudun kaistaleeksi. Kummallekin kolme esinettä, samat.
Hetalle piilotin esineet valmiiksi oikein kunnolla, keskimmäisen survoin johonkin myyränkoloon puun juurelle. Sitä se sitten etsikin varsin hartaasti, löysi sentään lopulta.
Hiski sai nähdä, kun vein esineet (vähän piilotin niitäkin), peräkkäin, eteen, keskelle ja taakse. Lähes täydellinen suoritus, viimeiselle toinen lähetys.

Tarkkuusruutu
Hetalle: meni ihan tylsästi, kun 10 sentin kolikko löytyi nanosekunnissa, vaikka olin peitäänyt sen hyvin lehtien alle.

Jälki
Lähinnä keppisulkeiset taas, en ehtinyt tehdä pitkiä jälkiä. Merkkasin keppien paikat. Jäljet siis lyhyet, kulmia monta.
Hetalle metsässä: yksi keppi kuudesta oli jäädä, siitä aika tiukka huomautus.
Hiskille tein jäljen vanhalle pakettipellolle, johon oli istutettu koivuntaimia suoriin riveihin. Siellä oli tosi paljon katkottuja oksia ja oli hauskan näköistä, kun His hajun saatuaan arpoi, mikä kepeistä oli se, josta haju lähti (tunnaritreeni samalla!). Ihan jees.

Pudotettu esine
Metsäautotiellä. Hetalla ei mitään erikoista: tuttua, turvallista hoffihölkkää :)
Hiskille otin alokkaan pituisen pudotusmatkan. Voi hyvät hyssykät sitä vauhtia: se kaahotti parikymmentä metriä hanskan ohi (näkyi kilometrin päähän), ennenkuin tajusi juosseensa ohi. Vauhdissa ympäri ja taas hanska suussa tuhatta ja sataa minun ohitseni. Ei pysty jarruttaan, kun on kuuma baana alla, nääs. Nojoo, hanska on Hiskille selvästi lelu, ei esine. Nyt mulla olikin sille ylläri, ihana pallo, johon hanska kyllä vaihdettiin ihan mieluusti.

Tottistreenit
Illalla Pirkkahallilla, PPK:n yhteistreenit.
Hiskille paikallamakuu Miian ja Turon treenatessa, itse olin kyljittäin, aika kaukana. Makasi hievahtamatta kuusi minuuttia. Mahtavaa.
Seuraaminen, pitkähkö + henkilöryhmä.
Jäävät liikkeet (pienet avut). Maassamakuusta eteentulo ilman eteentuloa.
Nouto. Oikein hyvä.
En tiedä, kuinka meni, kukaan ei sanonut mitään. Luultavasti kuitenkin aika mukavasti.
Heta ei ollut nyt edes mukana.

Ei kommentteja: