HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 8. heinäkuuta 2010

Erinäistä treenintynkää

Keskiviikon-torstain touhut:
Haku
Keskiviikkona Sääksjärvellä: kuumaa, hyttysiä ja paarmoja. Eipä tuo Hiskiä pahemmin haitannut, vaan se oli kerrassaan mainio. Yksi upouusi maalimieskin mukana. Kuusi pistoa: mm, mm, tyhjä, mm (häkissä), tyhjä, mm. Kolme kiintorullalla, viimeinen suorapalkkana. Ekalta tyhjältä yliheitto: His tuli niin hienosti hiljentäen suoraan kohti. Eka tyhjä oli täydellinen, toinen meinasi jäädä vähän matalaksi, kun selvästi sai jo hajun ukosta toisella puolella keskilinjaa. Lähetin kolme kertaa uudestaan, jotta sain varmasti tarpeeksi syvän piston. Sitten Hiski jo oli ylittää keskilinjan itsenäisesti, minkä kielsin ja tuli nätisti viereen. Pistoja kertyi siis yhdeksän, joka oli helteessä Hiskillekin tarpeeksi, kieli roikkui maassa asti.
Oikein onnistunut treeni joka tapauksessa :)) Ja treeneistä suoraan uimaan, sekä emäntä että koiruus.
Tarkkuus
Hanna O:n ja Hannan tyttöjen kanssa Ylöjärvellä  torstaina. Hanna teki ruudun ja vei esineen, minä tein Veetille. Ensin metallinen esine. Sujui hyvin, pikkuisen epävarman oloinen His oli tosin nytkin.
Otin vielä uusinnan pudotetun jälkeen Hannan muoviesineellä ja tämä oli aika vaikea. Aika olisi nippa, nappa riittänyt. Vähän oli veto taas pojalta poissa ja jotenkin hajamielinen ote hommaan. Ihme juttu. Aamuruoka joka tapauksessa tästä.
Pudotettu
Yksi polun ylitys ja loppu melkoista tureikkoa. Hyvin meni silti.
Tottikset
Keskiviikon teemana nouto. Innilän majan nurtsilla (uusi paikka) (+pihassa) kaikkina mahdollisina variaatioina. Tuli hiukan vinoon ekoilla kerroilla, mutta loppua kohti parani hienosti. Luovutus ja sivulletulo hyvin. Tää on aika hieno kokonaisuus nyt, kun vaan pysyisi sellaisena...
Eteenmeno: Ihan maahan-käskyn kanssa. Palkkasin vasta, kun olin siirtynyt viereen ja antanut "nouse"-käskyn. Hyvin.
Liikkeestä seisomista: ja taas ekalla kerralla maahan (ihan viime hetkellä ennen kääntymistä)...Tämä liittyy nyt selvästi palkan väijymiseen, joten se tarvii eliminoida kokonaan pois. Monta onnistumista sain kyllä eri tavoin: heti seisomisesta palkaten ja siten, että palasin luokse ja palkkasin. Stoppaa kyllä nopeasti eikä liiku. Uskoisin saavani tuon kuntoon.
Torstain teemana oli hyppy. Lili toi mulle hakutreeneihin hienon Berran kevytesteen, joka nököttää nyt pihassa. Voin treenata hyppyä koska vaan. Mahtavaa!
Kokeilin eri etäisyyksiä, en vieläkään ole ihan varma, mikä olisi taatusti sopivin paikka, mutta lähellä estettä se ei ainakaan ole. Ainakin sellainen näyttää toimivan, että heitän kapulan aikalailla oikealle, silloin Hiski tulee suoraan eteen, ei jää vinoon. Sama pätee noutoon. Kun His tekee aina pienen banaanin (en puutu) oikealle tuodessaan kapulaa, niin noin päätyy helpommin suoraan eteen. Kun vaan muistaisi tuon jännittyneenäkin :( Hiski hyppeli takaisinkin koskettamatta, väliä ei tosin ole takajalkoihin varmaan kuin sentti. Ei siis erityisen ilmavaa.
Illalla vielä pikainen vierailu Levekin kentälle, jossa paljon hyviä häiriöitä. Otin seuraamista, käännöksiä ja yhden juoksusta seisomisen, pitkiä siirtymiä ja pitkän paikallamakuun aika rankoin häiriöin, mm pikkupoika potki palloa metrin päässä (pyysin). Leikkiä kahdella pallolla. Kaikki meni tällä kertaa oikein hyvin, His oli erinomaisessa vireessä.  Jäi hyvä maku tästä :)

Ei kommentteja: