HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 9. heinäkuuta 2010

Tarkkuus ja jälki

Yritin päästä liikkeelle mahdollisimman aikaisin pe-aamuna, ettei ihan sulaisi kuumuuteen, mutten ihan onnistunut...
Tarkkuus
Hankalahko paikka, paljon kasvullisuutta. Vaikea esinekin, eli pieni nappi, sama, mikä oli Veetillä edellisenä pnä. Löytyi silti ihan heti, tosin pudotti liian aikaisin, mutta nosti itse.
Jälki
Pitkästä aikaa ihan kunnon jälki (sikäli, kun 500-metrinen on "kunnon"). Lähti oikealle noin 30 metristä, tasan tunnin vanhennus, neljä keppiä, tuhottomasti kulmia ja vänkyröitä ja polunylityksiä.
Kauhee draivi Hiskosella: janalle syöksähti niin, että meinasin tuupertua turvalleni. Oikaisi heti oikeaan suuntaan, mutta kääntyi jostain syystä ja lähti tarkistamaan takajälkeä. En päästänyt tielle asti (vilkas autotie), vaan huomautin nätisti. Eka kulma oli heti alussa ja siitä herra ryskäsi suoraan sankkaan kuusikkoon, jossa huomasi virheensä, kääntyi ja löysi taas jäljen ja hetikohta kepinkin. Ja taas matkaan niin, että savu nousi anturoista.
Sitten kävikin niin, että kaksi seuraavaa keppiä jäi metsään, oho. En yhtään osaa sanoa, miksi, mutta en ole huolissani, näitä tulee aina välillä. Otetaan pienet keppimuistutustreenit. Muuten His jäljesti aivan mahtavasti: kaikki mutkat ja kulmat ihan uskomattoman hyvin. Se selvästi nautti hommasta  :)  Olin ihan tyytyväinen, kun Hiskikin oli tyytyväinen ja poika sai aamuruokansa viimeiseltä kepiltä.

Ei kommentteja: