HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 27. heinäkuuta 2010

Jälki aamulla, muuta maastoilua illalla

Jälki
Kauankohan siitä on, kun kirjoitin, että Hiskillä on ainakin kepit hallussa tai jotain sinnepäin. Kesäkuussa varmaan. Nyt jäi taas tämän aamun jäljellä kuudesta kepistä neljä maastoon, mukaanlukien viimeinen. Jälki oli lyhyt, kulmia runsaasti. Otti takajäljenkin. 
His jäi ilman aamuruokaansa, kun kerran ajoi viimeisen kepin ohi, julma minä.
Ladoin sitten pihassa yhdeksän keppiä 30-15metrin välein, muutama kulmakin oli. Varmaan oli paljon muitakin jälkiä kuin minun (eilisiä tosin). His nosti iloisesti ja helposti joka ikisen kepin. Ota tästä nyt selvä...Mutta ruoka tuosta napsahti.

Illalla touhuttiin vielä Hanna Oon ja Kirsin kanssa Pinsiönkankaalla EK-puuhissa. Ei ollut kauhean kuuma, ihan outoa.
Pudotettu
Muuten mainio, mutta taas se alun seuraaminen...ja kusaisikin matkalla, Veikan pissojen päälle tietysti.
Esineruutu
Kolme esinettä, kaksi ihan etukulmissa ja yksi takana oikealla, Kirsi näytti takaesineen. Sinkosi tietysti kuin Nato-ohjus sinne kulmaan eikä haistanut etuesinettä. Vaati uuden lähetyksen, taisi mennä kaksikin, ja taas paahtoi yli. Takaisintullessaan vihdoin haistoi ja nosti. Sitten vauhti lopahti kummasti, keskellä ruutua alkoi haistella (jopa nuolla?) jotain ja komensin pois. Sitten jo imppasikin hajun siitä vasemmasta kulmasta tosi kaukaa ja koko loppu takaosa jäi tarkistamatta. Ei tää nyt ihan Hiskin parasta A-ryhmää ollut, vaisuhko esitys, mutta menetteli. His ei sitten enää tule esineruudusta pois kutsumalla, tosi kiva. Pitää alkaa käyttää pilliä, olen ihan unohtanut sen.
Tarkkuus
Hyvin tallattu ja möyhitty ruutu kerrankin ja Kermitin esine oli ollut eri paikassa kuin Hiskin  (5 sentin kolikko). Ruutu oli ihan täynnä risuja. His meni suoraan esineelle ja nappasi. Paremmin ei olisi voinut sujua.
Hiskillä on ollut nyt illalla maha kuralla, toivottavasti vain tilapäisesti.

Ei kommentteja: