HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 3. heinäkuuta 2010

Lisää riistakiusauksia

 Jäljet
Jälki 1. aamulla. Jana 40 metriä. kaksi keppiä, peräkkäisiä kulmia, ensimmäinen niistä hyvin pian. Oikeaan, noin 200 metriä.
Janalla lähti häröilemään eläimen jäljelle selvästi, eli ns "väärä jälki". Teki tämän Nurmijärven EK:ssa myös. Pisteitä siitä ei periaatteessa mene, mutta ei se hyvältä näytä. Kielsin tiukasti. Jälki nousi tämän jälkeen ihan hyvin ja loppukin sujui. Eka keppi oli ihan pikkiriikkinen ja piilossa, mutta löysipäs sen vaan. Aamuruoka toisesta kepistä.
Jälki 2. illallla. Jana noin 30 metriä, vasempaan, myös heti kulma ja perään toinen. Itse jälki lyhyt, vain n. 150 metriä. Jana erinomaisesti, kulmista ajoi nyt jostain syystä reippaasti yli. Jäljella oli vain yksi keppi, jolta iltaruoka.Viivähdettiin pitkä tovi kepillä, jonka His sai pitää.
Pudotettu 
Ihan kunnon matka umpimetsässä. Heta ensin: kyllä täti vielä tämän osaa tosi hyvin :)
Sitten Hiski-herra: taas ne ihanat riistan hajut...Seuraaminen oli aika tuskaista, kun nuorukaisen olisi ollut ihan pakko päästä nuuskimaan otuksen hajuja. Jouduin huomauttamaan asiasta erinäisiä kertoja. Itse nouto ja palautus taas aivan mainio.
Tarkkuus
Vaihteeksi vähän helpompi, muovinen pikkuesine, mutta hyvin piilotettuna. Ei tuottanut vaikeuksia kummallekaan koiralle.
Tottikset
Pihassa, häirönä lapsilauma ynnä muu meteli ja touhu. Sitä keskittymistä, seuruupätkiä vähän eri suuntiin, nopeudenvaihdoksia. Ja nouto - ei heittoa- mikä hyvin. Eteenmenonkin uskalsin taas ottaa ihan maahanmenon kanssa: yritän nyt tehdä liikkeestä vähemmän eksoottisen ja sotken sitä muiden liikkeiden sekaan. Keulimista ei oleluojan kiitos nyt juuri ilmennyt.
Jäävistä seisominen: valmistelevassa esiintyy helposti vilkuilua, niin nytkin joten otettiin uusiksi monta kertaa. 
Niin ja sivulletuloja miljuuna kertaa: sujuvat nyt noin 90-prosenttisesti. Kunpa tämä tilanne säilyisi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäsköhän kanssa alkaa treenaamaan pikkuhiljaa kohti sm kisoja :) Teillä on hyvä treenitahti, kunpa kanssa pääsis reenaamaan tuolla lailla :) Mutta tiistaina nähdään sitten!

-Hanna O -

Hiippari kirjoitti...

Moi! Sää reenaat kummiskin salaa ja mökillä varsinkin ;)) Ja sulla on melkoisen kokenut koirakin meikäläiseen verrattuna...
Mä nousen aikaisin aamulla ja heitän pikku treenin ennenkuin tulee liian kuuma ja toisen myöhään illalla. Päivällä ei jaksakaan sit mitään. Tiistaihin!