HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
maanantai 26. heinäkuuta 2010

Tottis, jäljentapainen ja tarkkuus

Hiskillä oli viikonloppuvapaa, eli ei treenejä. Maanantaiaamuna lähdettiin taas ojankaivuuseen, eli Niihamaan Hannojen Tee ja Oo ynnä Eemelin, Ella-vauvan ja koirien kanssa.
Kevyt treeni, paljon palkkausta.
Hiski ilmoittautui velipoika-Huin kanssa, sai ekan palkan tästä ja lähti sitten paikallamakuuseen.
Sitten otettiin lähtö>palkka ja seuraamiskaavio lähes kokonaan>palkka.Vilkuilua esiintyi, mutta en nyt välitä siitä. Kontakti ei kuitenkaan pudonnut lähdöissä.
Jäävät, istuminen>heti palkka, maahanmeno>heti palkka. Seisominen>luoksetulo läpijuoksuna.
Nouto>ei luovutusta, vaan vaihto palloon.  Hyppynouto>palkka edestä, ei sivulletuloa. Kolautus takaisintullessa. Siinäpä ne.
Kiitos Hannat!
Pikku kävelylenkin jälkeen palasin vielä yksin kentälle ja otin eteenmenon, ilman kentän reunaan vietyä palloa. Vaati kaksi lähetystä, kun alkoi ekalla hortoilla, toinen lähetys ok. Palkka vasta, kun olin palannut vierelle ja seurauttanut vähän matkaa. Olin vielä ottavinani kolmannen uusinnan, mutten ottanutkaan, vaan palkkasin taskusta.
Sitten uudestaan esteelle: uusinnalla ei kosketusta tullut. Pitää olla tosi tarkka sen paikan kanssa ja kapula pitäisi heittää tosi kauas. Siinä on vaan riskinsä...
Jälki
Alkoi taas olla niin turkasen kuuma, että hiki valui silmiin. Jälki oli (taas) lyhyt ja vain kolme keppiä, joista niistäkin His olisi jättänyt keskimmäisen, ellen olisi huomauttanut. Se meni noin metrin päästä ohi.
Aamuruoka kolmannelta.
Tarkkuus
Laitoin kolikon pienen mättään sivuun ja tein paljon jälkiä erilaisista esineistä ruutuun. Hyvin His selvitti homman.
Mökillä koko konkkaronkka hyppäsi suoraan uimaan.

Ei kommentteja: