HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Parempaan päin

Hiskin ripuli näyttää hellittävän. Eilen rehveli ei saanut kuin hiukan rasvatonta piimää, jonka seassa oli Canicuria ja Inupectiä. Olisi saanut myös riisin keitinvettä muutamalla lusikallisella kanankeitinlientä höystettynä (!), mutta katsoi mua ilmeellä "ootsä ihan pimee, pitäiskö tota moskaa muka syödä?"
Tänä aamuna kyseinen herkkukin jo upposi. Iltapäivällä annoin vähän riisiä ja pikkuisen kanaa runsaaseen nesteeseen sekotettuna. His ei kyllä laihdutuskuuria tarttisi, kun se on muutenkin liian kuiva, mutta Hetan tapauksesta viisastuneena tiedän, ettei ruokavalion normalisoinnin kanssa kannata hosua.
Hiski on suht pirteä, ei kylläkään ihan oma itsensä (nukkuu paljon) ja pidän sen nyt kutakuinkin sisätiloissa, ilmalämpöpumpun viilentämässä huoneessa. Tämän pitäisi onneksi olla vihoviimeinen kamala hellepäivä (ja savunhajukin vielä, hyi, ihan maailmanlopun tunnelma).
Kiitokset sympatiasta! Miikku: on sulla ollut kestämistä tässä kuumuudessa, voi itku...

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Hyvä kuulla, toivottavasti olisi sitten jo siinä sairastelut! :)
Ai niin, kiitos aikataulutiedoista, unohdin vastata. Kauhean aikaisin ne tottikset alkaa, mutta toki mun kannalta paljon parempi niin päin - ehdin hyvin juhliin kisoista :))