HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 6. heinäkuuta 2010

Mättöä(kin) ja hyökkäys

Hanna O:n ja Hanna R:n kanssa tehtiin tänään tiistaina vähän ek-juttuja Ylöjärvellä. Kiitos Hannat!
Pudotettu
Ei ihmeempää, vain se alun kehno seuruu taas. Hannat häiriönä radan kahta puolta.
Esineruutu
Ei ihmeempää tässäkään, ihan normiesitys, kolme esinettä.
Tarkkuus
Tämä oli varsinainen murheenkryyni tällä kertaa. Ruutu oli autojen lähellä ja Hannojen koirat haukkuivat autoissa. Se riitti viemään Hiskiltä otteen hommaan. Häntä oli selän päällä tötteröllä ja niskakarvat pystyssä, ei siinä juuri mutterinetsintä ole päällimmäisenä mielessä. Kyllä poika oli töitä tekevinään, mutta minun mielestäni varsin vajaalla teholla, kunhan nuuskutteli ja nysväsi jotain muodon vuoksi. Aikaa meni PALJON.
Otettiin uusinta toisessa paikassa ja kauhean vaikeeta oli tämäkin, aika olisi loppunut ilman muuta. Pistin kuitenkin etsimään ja tuomaan esineen.
Sen verran jäi surkea esitys vaivaamaan, että otein vielä iltapäivällä huiluutauon jälkeen pihaan t-ruudun ja laitoin Hiskin etsimään kolme kertaa tosi vaikean, piilotetun (joka kerta eri) minimuoviesineen. Häiriönä aidan takana vesileikeissään kiljuvat muksut. Ei mitään ongelmaa, halukkaasti ja rennosti teki töitä!
Pitänee olla sadisti ja nauhoittaa koirien haukkua ja ruveta soittamaan sitä taustahälynä, kun se on Hiskille niin kerkakaikkisen kamalaa.
His oli metsässä aika vaisu: kuumuus vaikuttaa siihen itse asiassa aikalailla. Se ei esim. halunnut leikkiä ollenkaan ja joikin huonosti. Aloin nyt antaa sille Nutrisalia ruuan kanssa ja lisäannoksen piimää.
Tottikset
Maanantai-iltana Pirkkahallilla, tiistaina Levekin kentällä. Ynnä pihassa vähän sitä sun tätä.
Olen keskittynyt jääviin ja seuraamiseen, jota on nyt otettu pitempiäkin pätkiä. Ynnä paikallamakuuta, sivulletuloja ja siirtymiä.
Näissä mättää nyt mm: 1. juoksusta seisominen.  Menee maahan tai istuu. Voihan kökköläinen.
2. Makuusta ylösnousu. Ei nouse ekalla käskyllä. Kökönkökkö, mistä tää ny tuli?
3. Keulii juostessa. Vauhdin kanssa saa olla tarkkana, enkä osaa sovittaa askeleitani.
4. Vilkuilee vieläkin vähän seuruussa, ellei lelu ole näkyvillä.
5. On paikallamakuussa levoton

Siirtymät on menneet nyt hyvin ja seuraamisessa taas vaihteeksi painoi oikein kunnolla tänään. "Yleisön" mielestä käännökset meni hienosti.
Niin ja sitten tänä iltana tuli taas iso sakemanni Hiskin kimppuun kentällä, tai siis yritti, eipä ehtinyt, kun huusin kuin hinaaja ja ehdin saada Hiskin tempastua selkäni taakse. Jatkettiin treeniä ihan sitä, mihin se jäi eikä Hiski tuntunut olevan moinaankaan.

Ei kommentteja: