HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Haku, pitkä rata

Haku
Sunnuntai-iltapäivällä Toijalan perämetsissä taas. Taisi olla seitsemän koirakkoa.
Hispanderille pitkähkö rata (olisko ollut runsaat 250 metriä), kolme maalimiestä, kaikki valmiina.
Homma alkoi vähän kehnosti, kun His oli taas ihan puhinoissaan autoissa haukkuvien koirien takia (ihan radan vieressä). Eka pisto meinaa olla aina huono, jos His on väärässä mielentilassa. En meinannut saada irtoamaan tyhjälle vasemmalle, vaati vissiin kolme lähetystä ja jäi silti vielä vähän matalaksi.
Oikeassa kulmassa ukko, siitä noin 15metrin päässä oli umppari, jonne useampikin rullakoira teki valeen...His selvitti hyvin. On meinaan reenattu hämyjä jonniin verran.
Sitten oli vissiin pari tyhjää välissä, yksi takapistokin, jonka sain kyllä korjattua. Sitten ukko vasemmalla syvällä, hyvin nousi.
taas useita tyhjiä, ei yhtään hassumpia, suht laatikkoisia. Viimeinen ukko oli oikeassa takakulmassa, suht haasteellisessa paikassa. Ei mitään ongelmia.
Kaikki rullat His toi hyvin ihan viereen asti. Melkoisen laajat pistot se nytkin kyllä teki, kaikki tuomarit ei varmaan tykkää, mutta tuolla tyylillä säästyy kyllä koiran voimia ja aikaa paljon enermmän kuin kapeiden laatikkopistojen tikuttamisessa. Näytöille en mennyt mukaan, ensi kerralla sitten. Lähetyksissä tuppasi aina punkeamaan liian eteen, tuo on ns positiivinen ongelma, mutta olin nyt aika tiukkana tuon kanssa, jospa siihen saatais joskus joku roti. Kaikilla lelupalkat.
Hiski olisi jaksanut varmaan toisen samanlaisen radan perään. Oikein hyvä treeni :D

Ei kommentteja: