HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 4. syyskuuta 2010

Hierontaa ja muuta

Tärkein ensin: His hierottiin taas ja se meni vieläkin hienommin kuin viimeksi, ihan molemmin puolin. Hiski katsoi kouluttaneensa Terhin jo senverran hyvin, ettei tarvinnut enää nostella suupieltä kuin muutaman kerran alkuun muistin virkistämiseksi.
Ennen hierojalle menoa otettiin matkan varrella pari lyhyttä jäljennostoa, oikealle ja vasemmalle. Ok.

Lauantaina tehtiin sitten vähän lisää maastojuttuja Paulan ja Marja-Leenan kanssa.
Esineruutu
Hyvä näkyvyys, melko avoin maaston. Kova tuuli vasemmalta. Hiskille kolme esinettä (tai oikeastaan neljä, kun Lilliltä jäi yksi löytämättä). Kaksi takana, yksi keskellä ja yksi edessä.
Hiski teki oikein hyvin töitä, mutta keskellä takana ollut kovamuovinen helistin ei löytynyt ja annoin sen sitten olla. Se oli aikamoisessa kuopassa eikä Hetakaan löytänyt sitä, ennenkuin suorastaan näytin.
Tarkkuus
Ruutu melkoisen myllätty Sannin ja Vicin jäljiltä, molemmille esine (kolikko) oli lisäksi ollut eri paikassa kuin Hiskillä. Hienosti tarkensi, pysyi ruudussa ja löysi. Pudotti hiukan liian aikaisin,en saanut koppia.
Jälki
Marja-Leenan polkema. Ihan lyhyt kahden kepin jälki, lähinnä muistutus, että muunkin hajuisia jälkiä ja keppejä voi olla. Ei mitään erikoista, aamuruoka tästä.
Ennen treeniä jouduttiin amppparihyökkäykseen: sain pistoksen kaulaan ja reiteen (!). En tajua, miten viimeksimainittu oli asemapaikkaansa mönkinyt. Heta sai tuikkauksen silmäkulmaansa.
Tottis
Pihassa pitkästä aikaa. Vein pallon heti alkuun "kentän" päähän, muitakin palloja yms pitkin poikin. Sen jälkeen otettiin, (pitkä) paikallamakuu, luoksetuloja, seuraamista ja jäävät. Ei kytännyt yhtään, vaan skarppasi kuin pieni eläin. Bueno!
Sitten eteenmeno ja maahan-käsky - ennen palloa. Hienosti tämäkin.

Ei kommentteja: