HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Palauttelua

Keskiviikkoiltana Kangasalan maastoissa tehtiin vähän maastojen kisapalauttelua Hiskille.
Esineruutu
Tallattiin Paulan kanssa 20x50 kaistaleen reunat, "sisusta" jätettiin tallaamatta. Paula heitti yhden pienen esineen suunnilleen alueen keskiosaan, kahden mättään väliin korkeahkoon varvikkoon, pikkukuusen alle. Ideana oli, että etsisi varmasti täysin ilmavainulla ja joutuisi tarkentamaan kunnolla. Rauhoitin hyvin ennen lähetystä. Jo lähtö oli ihan erilainen kuin kisoissa: ei ampaissut sata lasissa loikkien, vaan lähti nätisti ja keskittyneesti. Sai hajun nopeasti. Iloinen palautus. Se oli siinä :)

Haku
Paula, Lili ja minä+koiruudet. Uusi maasto, vasemmalla loiva rinne, sivurajalla jyrkähkö pudotus. Oikealla aika tasaista, mutta alueella vanha pieni sorakuoppa ja monta maakuoppaa. Oikealla oli myös hämypiilo. Ihan tyyni.
Viisi pistoa. Hiskille neljä ukkoa/akkaa: oikeassa kulmassa maakuopassa pressun alla valmis, vasemmalle mm käveli kulmaan ja eteni sieltä 30 metriä. Sitten oikealle tyhjä, vasemmalle  ukko taas käveli 50 metriin ja kääntyi eteenpäin. Oikealla lopuksi ääniapu viiteenkymppiin, sinne lähetys sorakuopan rinnettä ylös. Kolmella ekalla ruokapalkka, viimeisellä ruoka+pallot. Kaikilla ilmaisut.
Rauhoitin taas hyvin silittelemällä ennen kuin lähdettiin tekemään mitään.
Meni niin napakymppiin kuin vain voi. Hiskillä ei näkynyt pienintäkään kisaväsymystä, se paahtoi menemään täysillä ja hirveän motivoituneena, teki hyvät pistot, toi rullan oikein hyvin eteenpäin ja kunnolla sivulle asti. Päästin menemään vapaasti liinassa.
Oli tosi kiva pikku treeni ja Hiskillä oli kauhean haúskaa.
Mietin vielä niitä sunnuntain vasemman puolen takapistoja. Hiski toimi itse asiassa aivan luontevasti: tuuli kävi ikäänkuin kello kahdesta, eli His haki hajua tuulen alapuolelta. Siitä ei oikeastaan pitäisi edes rokottaa. Mutta tuskinpa tuomari tajusi...

Ei kommentteja: