HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Esineet ja ilmaisu

Keskiviikon askareet:
Esineruutu
Hankala maasto: suuria kivia, kaatuneita puita ja risukasoja. Lisäksi ihan koirienpissitysreitin vieressä, varmaan kaikenlaisia ylimääräisiä hajujakin. Laitoin esineet valmiina, yksi oikealle eteen, ison kiven taakse, toka ihan keskelle taakse (muoviesine) ja kolmas eteen oikealle, risukasaan.
Etuesineet nousivat ongelmitta, niihin reagoi mainiosti. Pistotkin olivat aika hyvät. Takaesine vain teetti kovasti töitä. Harmitti jo, että laitoinkaan tämmöistä "laitonta" esinettä. Tosi hyvin His kuitenkin teki töitä. Lelupalkat.
Haku
Meitä oli vain neljä, kun tuli viime hetken peruutus. Hyvät treenit silti. Pakko siirtää kohta treenit viikonloppuun, kun pimeä tulee niin aikaisin.
Hiskille ilmaisutreeni, yksi vuorotellen siirtyvä maalimiesx3 molemmin puolin, yhteensä siis kuusi piiloa 30-40 metrissä valmiina. Paula katsoi hyvät näyttölinjat. Tarkoitus oli
- 1. saada Hiski tulemaan mahdollisimman hyvää, suoraa linjaa mun luokseni 
- 2. pitämään rullaa, kunnes annan luvan pudottaa.
- 3. tehdä lähetykset nätisti sivulta eikä niin, että His on metrin mun edessäni. Kaikissa näissä on ollut vähän häikkää viime aikoina, ihan omaa lepsuuttani. Lähetykset otin aina suoraan mm:lle toiselle puolelle siitä kohtaa, mihin edelliseltä oli tultu.
Lahdessa tuomari totesi, että Hiski pudottaa rullan heti, kun alan räplätä näyttöliinaa. Eli nyt en liikauttanut eväänikään, kun His tuli rullan kanssa, en edes katsonut sitä. Pari kertaa se pudotti rullan ennen "anna"-käskyä (ihan vieressäni kuitenkin jo), jolloin sanoin "oho" ja se poimi rullan uudestaan. 
Treeni meni niin nappiin, juuri näin homman pitäisi mennä aina! Hiski toimi kuin pieni iloinen veturi. On se vaan eika epeli :) Porukka taas teki kaikki nippelijututkin juuri kuten toivoin. Kiitos Paula, Marja-Leena ja Lili!
Kaikilla mm:llä pallo, viimeisellä kaksi. Taas iltaruoka vasta keskilinjalla.

Ei kommentteja: