HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 14. syyskuuta 2010

Lotinaa ja hierontaa

Maanantaina tehtiin kaatosateessa päivällä kahden tunnin metsätaivallus polkujen ja teiden ulottumattomissa, Heta mukana vain osan ajasta. Sain jätettyä ikävät fiilikset sinne korpeen ja samalla jokaikisen vaatekappaleen litimäräksi.
Illalla sitten toinen totaalikastuminen, kun käytiin Hiskin kanssa Pirkkahallilla PPK.n yhteistreeneissä.
Tottikset
Ensin hiekkakentän puolella monen koiran kanssa yhtaikaisesti pitkää seuraamista ja käännöksiä, nopeudenvaihdoksia. Eipä vilkuillut. Ja luoksetulo, mikä hyvä ja suora.
Sitten pienen tauon jälkeen nurtsille. Ilmoittautuminen yhdessä sakemannin kanssa (huomautus kuikuilusta tässä), (pitkä) siirtymäseuruu paikallamakuuseen. Ei mennyt maihin ekalla käskyllä, varmaan kaikkien aikojen ensimmäinen karta. Paikallamakuu pitkässä ruohossa, alkoi laiduntaa, mistä tiukka huomautus. En pitänyt kovin pitkää aikaa, kun vettä tuli koko ajan kuin saavista kaataen ja suurin osa päätyi sisään kaula-aukostani.
Paikallamakuusta siirtymäseurautin taas kentän päähän ja siellä palkka.
Sitten lyhyt seuraamispätkä, yhden hlön henkilöryhmässä  lähinnä : ) Tässä ei mitään erikoista. '
Nouto. Ensin nostona läheltä. Oli todella tahmea, palautuskin silkkaa pään roikotusta. Tosin vesi valui poikaparan silmiin niin, ettei varmaan kivaa ollut päätä ylhäällä pitääkään. Toinen kerta heittämällä. Muuten ok, mutta hivenen vino palautus.
Sitten vaan leikkiä. Likomärkinä kotiin.
2, Kyötikkälän kentällä ihan pikaisesti hierojareissulla tiistaiaamuna otettiin  kohtaloa uhmaten melkein pelkkää eteenmenoa.
Ensin pallot kentän molempiin päihin.  Sitten seurautin Hiskin pallon ohi toiseen päähän kenttää ja jatkoin ihan normilla seuraamiskaaviolla. Ei vilkaissutkaan palloa.
Sitten siirtymäseurautin uudestaan toiseen päähän ja lähetin palloa kohti toiseen päähän. Maahan-käsky ennen palloa. Ei tehonnut, nappasi pallon. Toruin ja toistin. Sama juttu. Nyt toruin jo vähän julmemmin. Kolmas kerta meni ihan nappiin. Heittäytyi maahan, kävelin viereen, nostin ylös, kehuin kovasti ja seurautin vielä pätkän pallosta poispäin. Sitten heitin samanlaisen pallon taskusta ja hain pois sen eteenmenopallon. Riehuttiin kunnolla vielä.
Hierojalla
His ei aluksi ihan muistanut mitä piti tehdä, mutta rentoutui kyllä sitten oikein hyvin ja saatiin hierottua. Etulavat tuntuvat olevan kovin arat.

Ei kommentteja: