HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hyvin meni, mutta menköön :)

Esineruutu
Ja taas tuli vettä...ei tosin ihan niin tuutin täydeltä kuin maanantaina. Kyötikkälässä.
Lilin ja hoffityttöjen kanssa ensin esineruutuun (suht sama kuin viime vuoden piirimestiksissä), aika kova tuuli vasemmalta.  Pienet esineet, vain yksi "virallista" kokoa. Yksi ihan eteen oikealle, yksi mättään päälle keskelle ruutua ja yksi taakse vasempaan kulmaan. Lähetys oikealta: hana auki oikeaan nurkkaan, sieltä jo tutuksi tullutta neliöreittiä takarajaa pitkin vasempaan kulmaan, sieltä esine mukaan ja palautus. Pikku eteneminenja uusi lähetys, juoksentelua ympäri ruutua ja hetkonen, jossain haisee, oho, tossa ihan edessähän se on. Sitten siirryttiin taas vähän eteenpäin ja kohta mättään päällä ollut miniesinekin oli kädessäni. Ihan hyvin olisi aikakin riittänyt.
His teki tosi reippaasti ja hyvällä motivaatiolla hommia eikä piitannut mitään muista hajuista, joita oli varmaan paljon. Ruudussa meni ihan selkeä koirienkusetusreittikin.
Välillä otettiin Herille pudotettu esine ja sitten vähäksi aikaa kentälle.
Tottis
...joka oli tällä kertaa aika vauhdikasta ja leikkipainotteista, halusin sateessa(kin) hauskan tottistreenin.
Perusasennosta heti kunnon leikit. Sitten seuraamista koko ajan vasemmalle kääntyen, koska His oli tosi edessä (kävi kuumana leluun). Sitten jäävät ja luoksetulot, jotka parasta a-ryhmää nyt, paitsi, että keuli seisomista edeltävässä juoksussa pahasti. Sittenpä otettiinkin pelkkää juoksua vasemmalle käännöksin, koitin palkkailla, kun oli oikeassa paikassa. Sepä olikin hauskaa ja tuli oikein kunnon hiki!
Heri ja Lili treenailivat samaan aikaan, His ei noteerannut mitenkään.
Ihmeen mukavat sadetreenit :)

Ei kommentteja: