HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 28. toukokuuta 2009

Onnistumisia

Torstai oli päivä, jolloin onnistui kaikki, myös koirien kanssa :)
Kotipihatottis
Hiskin kanssa kapulanluovutuksia, siis loppu-asennon suoristamista. Tässä näyttää auttavan, että otan haara-asennon, silloin His tulee suoraan. Tehdään nyt näin ja lähdetään vähitellen häivyttämään. Tää on niin liikkistä, kun toistoja voi tehdä loputtomasti ja toinen vaan jaksaa yrittää, snif...
Heta-rouvaa seurautan ympäri pihaa. Ruokakuppi odottaa autossa. Sivulle vilkuilusta homma loppuu eikä ruokaa tule. Hetken päästä yritetään uudestaan.
Este
ISTUI itse esteen eteen ja malttoi istua, jipii! Uskalsin jopa heittää lelun yli. meni hyvin. Mun vanerinpalani on vain 85 senttiä korkea, ja mietin, miten saisin sen korotettua. Värkkäsin sitten kahdesta puutarhatuolista ja vanhasta mopinvarresta virityksen, joka oli tarkalleen metrin korkuinen. Siitäpä His leiskautti tähän asti parhaan hyppynsä, jäi varmaan 30 senttiä ilmaakin väliin! Heitin namin perään ja annoin tulla hunajaiset kehut ja paljon humputtelua päälle. TOivottavasti jäi muistikuva, että juuri NÄIN sen pitää mennä.

Haku
Kangasalla: Lili, Pia, Jonna, Janne ja minä. Satoi, ei yhtään tuulta. Hyttysiä oli sitten niin maan perusteellisen karseesti.
Hiskoselle kuusi maalimiestä, kaksi ekaa häkkipiiloissa, 10-20 metrissä. Eka mm meni rullan kanssa niin, että His näki, muut oli valmiina.
Treeni meni nappiin: His sekä haki maalimiehiltä rullat, vaikka oli vaikea maasto että palautti pudottamatta kertaakaan rullaa ja lähti hyvin näytöille. Itse sanoin taas kerran "äijä", kun piti sanoa "näytä. Ei ole oikein tää homma selkäytimessä vielä.
Hetalla oli ukko vasemmassa etukulmassa ja oikeassa takakulmassa. Ekana tyhjä, meinasi jättää piston vähän matalaksi, mutta lähetin uudestaan. Ukot nousivat ja hyviä, syviä tyhjiä pistoja tuli tehtyä viitisen kpl. Työskenteli hyvin eteenpäin.

Ai niin, ollaanhan me Hiskin kanssa kokeiltu vähän tarkkuusetsintääkin: opetan naksuttelemalla maahanmenoa esineellä (=kahden euron kolikko). Ainakin His on innoissaan asiasta ja koittaa kovasti tajuta, mitä ajan takaa, mutta haluaisi kovasti ottaa kolikon suuhunsa. Kyllä tämä saadaan vörkkimään, alku on ihan lupaava.
Ja His hakee nyt pihassa myös esineitä, ruokapalkalla.

Ei kommentteja: