HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 21. toukokuuta 2009

Snadi jälki ja "tokoa"

Torstai-iltana käytiin Hiskosen kanssa tutustumassa Levekin toko-treeneihin. Ennen sitä polkaisin lähimetsään pienen, helpon jäljen, vain 100 metriä, pari kulmaa.
Satoi vähän, kun tein jäljen ja aika pian sen jälkeen alkoi sataa kaatamalla.
Mutta ensin siis "tokoa". Porukalla oli jonkinlainen riehutreeni, eli varsinaisia liikkeitä ei treenattu ollenkaan. Koirien kanssa tehtiin vähän temppuja (maun mukaan), "luoksetuloa" =koiran kanssa vain juostiin ja leikittiin ja humputeltiin. Sopihan se meille rentoutuksena eilisen BH:n jälkeen... His oli aika pöhinöissään heti alusta asti ja kun joku laumanvartijakoiran näköinen tyyppi rähähti pojalle sen ollessa käskyn alla maassa, His alkoi oikein kunnolla pörhistellä. Kun olin ottamassa sitä irti remmistä hyppyä varten, se yksinkertaisesti karkasi, juoksi ympäri kenttää ja kävi pullistelemassa mm. itseään kolme kertaa suuremmalle berniurokselle. Onneksi kaikki olivat tilanteen tasalla ja ajoivat Hiskiä vihaisesti pois. Aikansa pöristyään tuli häntä koipien välissä mamman luo.
Siedätystä lisää: pitää jatkaa porukkatreenejä ihan ehdottomasti.

Jälki
Jälki keppeineen likosi rankkasateessa kolmisen varttia. Ei mitään erikoista: jälki nousi hyvin, innokkaasti ja oikeaan suuntaan, kulmat mukavasti. Loppukepillä leikittiin hartaasti ja sillä vielä iltaruoka.

Ei kommentteja: