HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 23. syyskuuta 2010

Tottista Nokialla

Tottis
Veljekset, eli Hui ja Hiski urakoivat viimeisen erän kenttätottista Nokialla ennen sunnuntain piirimestiksiä.
Ennen Hannan tuloa otin Hiskille sen tämänhetkisen murheenkryynin, eli liikkeestä maahanmenon, joka onnistui nyt laakista ja nopeasti! Jätin heti siihen enkä taatusti enää uusi liikettä kertaakaan ennen kisoja oman mielenrauhani takia.
Ilmoittauduttiin Hannan ja Vaun kanssa virtuaalituomarille. Sitten Hanna otti vähän seuraamista ja minä vein Hiskin paikallamakuuseen. Sen jälkeen Vaulle eteenmeno pallolle. Halusin nähdä, miten Hiski nyt käyttäytyy toisen koiran eteenmenon jälkeen.
Seuraamisessa (Vau paikallamakuussa) oli pientä vilkuilun yritystä, mutta ei lähellekään niin pahaa kuin eilen eikä keulimista ollenkaan. Toivotaan, että His oppi läksynsä, vaikka se korvasta nipistäminen tuntuikin tosi pahalta :( Ei palkkaa.
Nouto. Ok. Ei palkkaa.
Telineet. Ok.Ei palkkaa.
Oli tarkoitus ottaa luoksetulo, mutta His alkoi kytsiä ja ennakoida ankarasti kentän reunaan (tietää, että Aan jälkeen tulee eteenmeno), joten otinkin seuraamispätkiä ja sitten luoksetulon ihan eri suuntaan. Tuli hyvin suoraan eteen ja palkkasin siitä.
His oli taas mainiossa - ehkä vähän liiankin kovassa - vireessä: en uskaltanut yhtään nostattaa sitä, en edes Hetan tottiksen katselulla enkä palkkaillut välillä.
Tässä tämä oli. Tottista on treenattu aivan kiitettävästi (meikäläiselle jo liikaakin), esineitä myös. Jos ne ei silti onnistu, niin ei mah mittään. Haku on sujunut viime aikoina hyvin, joten siltä osin olen aika rauhallinen, vaikka  yllätyksiä vieraalla (ja aika pahalla) radalla voikin aina tulla. Hakuun on tulossa kovatasoisia koiria (jotka kaiken lisäksi kisaavat kotikentällään ja -radallaan), joten mitään mahiksia palkinnoille ei ole, mutta koularista olisin iloinen.
Nyt Hiskille on luvassa sunnuntaihin asti vaan lenkkeilyä ja tylsyyttä ;)

4 kommenttia:

PiaP kirjoitti...

Heh - "mitään mahdollisuuksia mitaleille ei ole ". Täähän on kuin suomalaiset urheilijat konsanaan. Peli on hävitty ennenkuin se alkaakaan. Onhan haussa kokonaiset viisi kilpailijaa...

Pia

Anonyymi kirjoitti...

Pessimisti ei pety! :D

Sanoo Saija

Hiippari kirjoitti...

Määhän olenkin suomalainen urheilija :) Mut tarkoitus oli kyllä vaan ilmaista, että mulle se koulari on joka tapauksessa se juttu, mitä tavoitellaan, ei niinkään joku mestaruus.
Olisin mennyt EK:hon, jos mestaruus olisi kiinnostanut: siellä olisi ollut tarjolla melko varma mitalisija ;))

Susan Miiro kirjoitti...

Tsemppiä todella paljon tulevaan koitokseen!