HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




perjantai 29. toukokuuta 2009

Leikkikoulussaki(kin)

Pihatottis aamulla
Hiski: noudon luovutusasento. Otin vain lievät haara-asennot, mutta motsku oli leuan alla ja tiputin siitä suoraan. Toimi kuin junan vessa! Ihan suoria peräkkäin jo 3 kpl.
Este. Istui ja leiskautti edelleen ilmavasti metristä. Heitin lelunkin. Kohta otan jo takaisinpäinkin... Ei vielä kapulan kanssa kuitenkaan, mutta hyvin sujuu nyt.

Heta: seurasi, pitkästi. Istumisia, toivottoman hitaasti, huoh. Otin naksullakin, käännöksiä ja juoksua ja rouva vallan - hoffimaisen lievästi tosin - innostui.
Tasamaanouto. Hitaahko sekin tänään. Ei pysty, kun lämpötila on melkein 20 astetta, nääs.
Este. Ekalla kolautti oikein kunnolla ja kiersi takaisin. Huomasin vasta siinä, että olin antanut väärän käskyn. Voihan... Uusinta hyvä. Otin vielä toisenkin kerran, kun ennakoi sivulletulon. Tämä ok.

Tarkkuusruudut
Hetalle, 3 kpl. Koitin keksiä niin hankalat paikat ja esineet kuin pystyin. Tuuli kävi kaikissa eri suunnasta. Silti toi jokaisen esineen alle 30 sekunnissa. Emmää keksi enää, miten vaikeuttaisi. Ei taida kannattaa treenata enää ennen koetta, jos joku ylläri tulee, niin sille ei sitten vaan voi mitään.

Pe-iltana kävimme vielä Tavesin BH-kurssilla, jolla Kuittisen Jani tälläkertaa opasti leikkimisen saloihin. Ihan väärinhän me on Hiskin kanssa leikitty :( Sain hyviä vi nkkejä mm. irrotukseen, joka on tökkinyt. Erittäin hyödyllinen ilta, opin paljon.
Heta suoritti taas kentälletulon kontaktiseurannassa, joka tällä kertaa jopa onnistui, seurasi muutenkin tiiviisti, melkein painoi! Salainen ase: ruokakuppi auton katolla- kaikkea sitä ihminen tekeekin, että saisi koiransa tuijottamaan...
Tämän jälkeen ajoin vielä kerran Sääksjärvelle katsomaan pentupäivien jäljille sopivia paikkoja. Koirien kanssa en jaksanut enää tehdä mitään muuta kuin laahustaa. On luvattu 29 asteen hellettä sunnuntaille, huh.

Ei kommentteja: