HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Hörökorvan haku ja haku

Haku, lauantai 28.2.
Neljän ukon PPK-hakutreeni Sääksjärvellä,kaikki syvällä, kaikki peitettyinä, kaikki suoraan edessä. Uusi paikka. Vieno tuuli etuoikealta.
Vasemmalla hajunhaut, oikealla valmiit. Siirtyvät maalimiehet. Plus nenänavaus
Hiskin työskentelyssä ei mitään valittamista.
Sunnuntai, 1.3. Levekin treenit
Viisi ukkoa, uusi paikka. Lievä tuuli oikealta. Kaikki valmiina, neljä ensimmäistä syvällä,viides noin 20 metrin päässä, kaksi siirtyvää. Kaikki edelleen suoraan edessä. Kolme ensimmäistä aivan mallikkaasti. Neljäs oli tiheässä kuusikossa tuulen puolella. Lähetin hiukan ennen paikkaa jäätynyttä ojanohjaa myöten. Hiski ei tehnyt tarpeeksi syvää pistoa (haju ei varmaan sieltä päässyt), vaan koukkasi ennen tiheikköä eteenpäin ja ryysi takaisin keskilinjalle. Hyvä laatikko, mutta liian matala. Lähetin Hiskosen uudelleen hiukan lähempää ja nyt onnistui. Viimeisenä maalimiehenä oli yhden ryhmäläisen 11-vuotias tyttö. Hyvin meni.
Uutena asiana oli nyt tuo tavallista laajempi pöheikkö neljännellä pistolla. Huomasin, että me ollaan treenattu aika avoimissa maastoissa tähän asti. Nyt pitää ruveta treenaamaan myös noita umpipusikoita.
Tottis
Kotipihalla ja sisällä (aivan liian vähän...) vasemmalle käännöksiä ja sivulle tuloa. Kolarihärdelli, työkiireet ja hammasongelmat antibioottikuureineen on vieneet ajan ja voimat. Ensi viikolla koitetaan korjata asiaa.
Hetan kanssa en ole ehtinyt tehdä yhtään mitään.

Ei kommentteja: