HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Hieman tottista ja outo käytös esteellä jatkuu

Maanantaina tottista Pirkkahallilla Pian ja Aksun kanssa
Hiski: noutoa (vain palautuksia), luoksetulo (läpijuoksuna), liikkeestä istuminen (eteen kääntyen), maahanmenoja (voimakas apu). Eteentuloja sivulta, seuraamista, tiuhaan vasemmalle kääntyen.
Paikallamakuu (paljon häiriöitä muista koirista ynnä Pia käveli Hiskin ympäri ja vierestä)
Noudot oikein hyvin (hiukan lisää vauhtia ei olisi ollut pahitteeksi, mutta homma oli nyt muuten oikein korrekti. Luoksetulo nopea. Pian mukaan seuraaminen oli ok, pari kertaa tuli huomautus perän aukeamisesta. Itse olen edelleen kauhean epävarma tästä, kun en näe koiraa ollenkaan. Pakko luottaa muihin, mikä on vaikeeta ;)
Kävimme myös matalan esteen luona. Hiski jännittyi taas heti viiksikarvoista hännänpäähän asti: ei istu, ei seuraa, jököttää vaan ja tuijottaa estettä. Hengailtiin siinä sitten kaikessa rauhassa vähän, heittelin nameja esteen yli ilman mitään käskyä, leikittiin esteen vieressä, välillä pikku pätkä seuraamista. Kävelin itsekin esteen yli ihan muina naisina ja His perässä. Ajattelin, ettei "tehrä tästä ny mitään numeroo." Mutta aika oudosti tuo kyllä käyttäytyy...

Hetalle kapulannoutoa ja eteenmeno ynnä leikkiä pallolla.

Keittiötottikset: sitä samaa. Peräpään käyttötreeniä: pyörimistä, peruutusta, sivulta eteen siirtymisiä ja edestä sivulle siirtymisiä, eteentuloja eri kulmista. Pientä edistymistä (ehkä) havaittavissa). Hiski on kyllä takapäästään yllättävän kankea Vähän imutustakin. Ynnä paikalla makuuta.
Tiistai pidettiin kokonaan treenivapaana.

Ei kommentteja: