HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




maanantai 9. maaliskuuta 2009

Mukava päivä Längelmäellä

Tending-porukka treenaili tokoa sisähallissa (viime syksynä vielä broilekasvattamo): Pia ja Viski, Hanna T. ja Hui, Hanna O. ja Veikka, Katja ja Zen, Arja ja Zack.
Olipa tosimukava päivä! Hyvää seuraa, monenlaista oppia (jo toisten katselemisestakin) ja kaiken huipuksi aivan mahtava ateria kauniissa, vanhassa maalaistalon pirtissä.
Tottisteltiin kahdessa erässä.
Hiski oli toisen kerran elämässään sisähallissa ja oli aluksi vähän ihmeissään. Hyvin se sitten kuitenkin ryhdistäytyi ja keskittyi.
Hiski otti ensin seuraamista, sivulta maahanmenoa ja nousemista ja istumista ynnä paikalla istumista ryhmässä (jollaista ei ole koskaan ennen treenattu) ja paikalla makuuta. Aloluokan estehyppy myös. Taisi siinä olla lopuksi joku noutokin.
Seuraamistreeni oli meille se kaikkein tärkein: oli monta osaavaa ihmistä katselemassa. Ongelma on Hiskin poikittaminen, kuten tiesinkin. Kun katselen Arjan ottamia kuvia (joita jkostain syystä en saa ladattua tänne), niin Hiskin seuraaminen on edestäpäin hyvin intensiivistä ja kontakti hieno, paikkakin ok. Perä vaan tuppaa lähtemään omille teilleen. Olen treenannut paljon yksin, jolloin Hiskin seuraaminen on minusta näyttänyt (t=tuntunut) erittäin hyvältä. Nyt ei treenata enää ollenkaan yksin (paitsi ihan paikalla siirtymisiä). Hyvä huomio oli, että mun olkapääni kääntyy, eli sama, mitä Tuula ja Jannekin ovat sanoneet. Pitää opetella kävelemään aivan suorassa. Ja vasemmalle käännöksiä PALJON.
En mä jaksa tästä kauhean huolissani olla, mutta tottakai korjaamiseen paneudutaan täysillä.
Istuminen ei liikkeestä vieläkään ole tarpeeksi nopea, huoh.
Paikalla makuuta pitää myös treenata vielä paljon.
Luoksetuloon (siihen lopun hidasteluun, joka taas tupsahti) sain myös hyviä vinkkejä.
Toisessa sessiossa otimme edelleen seuraamista ja seisomisen, joka oli nopea.
Kapulan heittäminen (jota onnistuin heittelemään miten saattui) sai Hiskin taas aika kivasti kierroksille (vaikkei repinytkään hihoista). Kun vielä erehdyin ottamaan esteen kapulan heiton kera, Hiskillä keitti yli.
Täytynee ruveta tekemään semmosta, että mennään esteen eteen (kapulankin kanssa), mutta ei hypätä eikä heitetä, vaan lähdetäänkin seuraamaan siitä.
Suurkiitokset seurasta ja järjestelyistä!!! Toivottavasti tätä saadaan pian lisää!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos reeniseurasta sinnekin!!
Meidän kanssa voi tulla reenaamaan koska vaan, niin saat valvovia silmiä siihen peräpään elämään.
Laitellaan sähköpostia!

t. Hanna O

Hiippari kirjoitti...

Joo, tulen mielelläni! Kun alkaa olla vähän keväisempää ja lämpimämpää, niin ulkonakin on kivempi treenailla. Tänäänkin oli aika vinkeetä tarpoa lumihangessa ja räntäsateessa Pirkkahallilla...

Hanna kirjoitti...

Juu, samat sanat :) Tuo poikittaminen, kuten pään nyökytyksetkin on sellasia juttuja että ne vaativat näitä sivustakyttääjiä - joten ei muuta kuin kyttäysrinki pystyyn :D