HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




lauantai 13. helmikuuta 2010

Se on sitten sitä

...se Hiskin kakominen nimittäin, eli kennelyskää. Ja tartuntalähdekin on varma: Nokian Meiränhalli, jonka saastaisia mattoja His nuoleskeli keskellä viikkoa oikein urakalla.
Hiskin kakominen jatkui koko perjantain ja seuraavana yön ja tänä aamuna se oli ihan kamalaa, luulin, että ressu tukehtuu ihan. Huushollin joka ikiselle matolle on räitty keltaista vaahtoa, limaklönttejä yms ysköksiä, samoin sohvat ja sänky (kun koirilla on pääsy joka paikkaan) Luulin aluksi, että pojalla on tikku kurkussa tai tonsilliitti, mutta ell, jolle teimme pikavisiitin aamulla, oli varma, että kyseessä on yskä.
Ja nyt Hetakin jo hiukan köhii, tosin paljon, paljon lievemmin. Hiski on aika vaisu ja kamalan hellyydenkipeä.
Olin siis hakutreeneissä tänään ilman kumpaakaan koiraa. Nyt ei sitten tehdä vähään aikaan mitään. Pitikin lähteä sinne hallille :(

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Lepoa sitten vaan! Meillä ollaan oltu potilaina kohta kuukausi, tosin Huilla on nyt päässyt jo lenkkeilemään + treenaamaankin, mutta Oskun takia vielä vkon päivät karanteenisa :/ Tsemppiä!

Hiippari kirjoitti...

Hui kamala, emmä niin pitkään toipumisaikaan ole varautunut :( Eläinlääkäri puhu viikosta - mutta tilanteen mukaan tietty...

Hanna kirjoitti...

Niin, no kaksi vkoa pitäisi olla karanteenissa sen jälkeen kun sairastunut koira on toipunut.. Jos Heta ei ole vielä sairastunut, on aika todennäköistä että se sairastuu :/ Ja siinä sitä aikaa kuluu kun ensin sairastetaan ja sitten toivutaan..

Laura kirjoitti...

Voi itku, pikaista paranemista Hiskille! Ja toivottavasti Heta säästyisi vähemmällä.

Onneksi siis siirrettiin sitä pentupäivää.

Hiippari kirjoitti...

Joo, ei olisi päästy tänään. Ei ainkaan ole pahemmaksi mennyt, vähemmän on kakonut tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Voih, pikaiset paranemiset velipojalle! Mulla on kokemusta kun Maire sai kennelyskän, se köhi tosi pahasti, mutta ihan päivässä-parissa se meni ohi, eikä kumpikaan muu koira, Emmi eikä Katinka, sairastunut. Toivottavasti Heta säästyisi!
Katri

Susan Miiro kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne! Toivottavasti Hetan ei tarvitse sairastaa.