HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 4. helmikuuta 2010

Tokoa

Toko
Keskiviikko 3.2. Meiränhalli, Nokia
Lili liikkuroi Hiskille (eipä ole liikkurin kanssa mitään tehtykään sitten alo-luokan kokeen, joka oli kesäkuussa viime vuonna). KIITOS Lili! Avon liikkeet noutoa lukuunottamatta.
Hiskin sisääntulo ja koko hommeli muutenkin oli nyt ihan toista kuin "halliuran" alussa. Häntä oli kyllä tullessa tötteröllä ja tukkakin pystyssä, mutta muuten suhteellisen ok. Pidin käskyn alla.
Seuraaminen
Painoi jonkin verran, virtaa meinaan oli... Itse lähdin liikkeelle ennen kuin olin antanut edes käskyä. Hyvä minä.
Liikkeestä maahanmeno. Ihan jees kai.
Luoksetulo. Päätin ottaa ihan kokonaisena liikkeenä. His otti stop-käskyn jälkeen pari askelta, pysähtyi ja kun ei heti tapahtunut mitään, laputti omatoimisesti eteen. Eipä se voi tätä osata, kun ei olla treenattukaan.
Seisominen. Muuten ok, mutta kumman vino asento. Oliko se seuratessakin noin vinossa? Niin ja itse lähdin liikkeelle ennen lupaa :(
Kaukot. Ihmeiden aika ei ole ohi: His teki koko setin kympin arvoisesti, reippaasti, liikkumatta senttiäkään. Lili väitti, että matka oli tarpeeksi pitkä. Olisko poitsu vihdoinkin oppinut tämän, vai oliko sattumaa? Tästä vasta tuli eka palkka.
Hyppy. His hyppäsi - ja jäi istumiskäskyn saatuaan ihan esteen taakse, melkein kiinni siihen. Toistoilla ei paljon parantunut. Ihme juttu, ennen se on hypännyt kauhean kauas ja ihan oikeaan reunaan. Pitänee tätäkin vähän treenailla. Loppuun kahden lelun leikkiä.
Paljon epätarkkuuksia, vinoja perusasentoja yms yms löytyi yli-innokkuudesta johtuen, mutta pääasia, eli oikea vire/mielentila on nyt selvästi löytynyt näihin hallitreeneihin ja se on aivan ihanaa!

Ei kommentteja: