HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




tiistai 19. lokakuuta 2010

Haku taas

Saatiin järkättyä tiistaina viiden PPK-koirakon ip-hakutreenit Sääksjärvelle, sama paikka kuin sunnuntaina. Kaksi uutta maalimiestä.
Jatkettiin suorapalkkoja, varmaan jätänkin nyt ilmaisut tauolle aika pitkäksi aikaa ja vahvistan muita asioita.
Hiskille samantapainen treeni kuin sunnuntaina, mutta kolme maalimiestä, eka ja viimeinen umpparissa, keskimmäinen maastopressun alla. Rata runsaat 250 metriä. Hyvä tuuli vasemmalta. Paljon tyhjiä. Palkkana nami+lelu.
Tyhjät pääsääntöisesti hyviä, syviä eikä ihan järkyttävän laajojakaan. Yritin huutaa pois ajoissa. Muutamaa pistoa taas jouduttiin vähän hinkkaamaan. Erityisesti vasemmalle, aika aukealle paikalle His ei vastatuuleen meinannut irrota millään: "Kun ei siellä ketään ole." "Ei niin, mutta sinne on silti vaan mentävä." Palkkasin taas itse onnistuneista tyhjästä pistoista pallolla, tämä toimii oikein hyvin.
Kaksi kertaa lähti nyt myös takapistolle, molemmat sinne vasemmalle tuulen puolelle. Näihin pitää nyt käydä käsiksi toden teolla.
Ensi kerralla otetaan varmaan enemmän maalimiehiä ja vähemmän tyhjiä.
Seuraamista tehtiin aamusella kellarikäytävällä imuttamalla, myös käännöksiä, pysähdyksiä, lähtöjä eri suuntiin. Peruutukset ynnä luoksekäskyn opetus jatkui. Ja kaukoja tietty ruokakupilla.

Ei kommentteja: